Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (február 3-5.)

Publikálva: 2023, február 3 - 11:53
Két magyar szinkronos újdonság érkezik a hétvégén a moziba.
Hétvége a CINEMAX-ban (február 3-5.)

Asterix és Obelix: A Középső Birodalom (Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu) - francia vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. február 5. (vasárnap) 16.10 (2D).

Kr.e. 50-ben a kínai császárnét megbuktatta és börtönbe záratta egy áruló herceg. A császárné egyetlen lánya és hűséges testőre a galloktól kér segítséget. A természetfeletti erővel bíró Asterix és Obelix örömmel fogadja a felkérést, hogy kiszabadítsák az uralkodót és megmentsék az országot. Ám miközben útra kelnek a távoli országba, egy másik nehézséggel is meg kell birkózniuk: Cézár szintén a trónra áhítozik, és az új hódítás reményében ő is a Középső Birodalom felé veszi az irányt.

Szereplők: Guillaume Canet (Astérix), Gilles Lellouche (Obélix), Vincent Cassel (César), Marion Cotillard (Cléopâtre), Pierre Richard (Panoramix).

Kopogás a kunyhóban (Knock at the Cabin) - amerikai horror-dráma, misztikus film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. február 3. (péntek) 20.10 (2D); 2023. február 4. (szombat) 20.10 (2D).

Egy isten háta mögötti kunyhóba megy feltöltődni egy kislány a szüleivel, ahol túszul ejti őket négy fegyveres, és elképesztő választásra kényszeríti őket, hogy elkerülhető legyen a végítélet. A külvilágtól távol a családnak el kell döntenie, miben hiszenek, mielőtt minden elveszett...

Szereplők: Jonathan Groff (Andrew), Dave Bautista (Leonard), Rupert Grint (Redmond), Ben Aldridge (Eric).

Angyalok gyilkosa (Mindcage) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. február 3. (péntek) 20.40 (2D); 2023. február 4. (szombat) 20.40 (2D); 2023. február 5. (vasárnap) 20.40 (2D).

Egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a várost, a rendőrség pedig tehetetlen. A hatóságok jobb híján segítséget kérnek egy bebörtönzött sorozatgyilkostól, akit mindenki csak úgy hív, „A művész”. A briliáns elme segít közelebb jutni az újabb áldozatokat szedő gyilkos pszichéjéhez. Az ügyre ráállított nyomozópáros egyre jobban „A művész” hatása alá kerül, s a macska-egér játékban egyre inkább úgy tűnik, nem a nyomozók irányítják az eseményeket.

Szereplők: John Malkovich (a Művész), Martin Lawrence (Jake Doyle), Melissa Roxburgh (Mary Kelly), Aiden Turner (Dale).

Avatar - A víz útja (Avatar: The Way of Water) - amerikai fantasztikus akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. február 4. (szombat) 16.20 (3D).

Az Aavatar: A víz útja több mint egy évtizeddel az első rész eseményeit követően meséli el a Sully család - Jake, Neytiri és gyermekeik - történetét; a rájuk leselkedő veszélyeket, az életben maradásért vívott harcaikat, az őket sújtó tragédiákat és azt, meddig képesek elmenni, hogy biztonságban tudhassák egymást.

Szereplők: Sam Worthington (Jake Sully), Kate Winslet (Ronal), Zoe Saldana (Neytiri), Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine), David Thewlis (Peylak), Jemaine Clement (Dr. Ian Garvin), Michelle Yeoh (Dr. Karina Mogue), Stephen Lang (Miles Quaritch), Cliff Curtis (Tonowari).

Az ember, akit Ottónak hívnak (A Man Called Otto) - svéd-amerikai vígjáték, filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. február 4. (szombat) 13.30 (2D).

Otto a lakópark réme. Pedig nem hangos, nem rendetlen, nem szabálytalan. Sőt, az ellenkezője. Épp az a baj vele, hogy szuperrendes, őrületen visszafogott, és mániákusan ragaszkodik a szabályok betartásához. És ha meglátja, hogy valaki eltér az elveitől, azt nem fél figyelmeztetni. Sosem unja meg a szabálytalanul pisiltető kutyasétáltatók, a rossz helyen parkoló postások és biciklijével súlyos kihágásokra vetemedő lapkihordók leckéztetését.
De a szomszédjába költözik egy Dél-Amerikából érkezett család, amelyik kicsit másképpen áll hozzá az élethez. Kicsit hangosabbak. Kicsit szabálytalanabbak. Kicsit közvetlenebbek. És hiába próbálja Otto meggyőzni őket, hogy a lakópark minél több szabályra vágyik, ők inkább úgy gondolják, hogy a szeretet a lényeg. Még ha az egy kis ricsajjal is jár.

Szereplők: Tom Hanks (Otto Anderson), Mack Bayda (Malcolm), Cameron Britton (Jimmy), Juanita Jennings (Anita), Peter Lawson Jones (Reuben), Max Pavel (Andy), Kailey Hyman (Barb).

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (Puss in Boots: The Last Wish) - amerikai animációs vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. február 3. (péntek) 15.40 (2D); 2023. február 4. (szombat) 15.40 (2D); 2023. február 5. (vasárnap) 13.20 (2D).

A bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. Nekivág a Fekete Erdőnek, hogy megkeresse a legendás Kívánságcsillagot. Ám mivel már csak egy élete maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és vetélytársától, a lenyűgöző Puha Praclitól.
Útjuk során betársul melléjük – bár nem kérik – egy izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki, Perro. Együtt veszik fel a harcot Aranyfürtöcskével és a Három Medve Maffiacsaláddal, valamint egy rémisztő fejvadásszal, a Nagy Gonosz Farkassal...

Mi köze ennek a szerelemhez? (What´s Love Got to do with it?) - angol romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. február 5. (vasárnap) 17.50 (2D).

Hogy lehet manapság rátalálni az igaz szerelemre? A dokumentumfilmkészítő, folyamatosan társkereső appokat pörgető Zoe erre a kérdésre keresi a választ. A lány számára a jobbra-balra húzogatás azonban nem hozott mást, csak csalódást keltő férfiak végeláthatatlan sorát, ami nem csak őt, de excentrikus édesanyját, Cath-et is elégedetlenséggel tölti el.Zoe gyerekkori barátja és szomszédja, Kaz számára első látásra egyszerűbbnek tűnik a helyzet, mivel szülei találtak a számára egy gyönyörű menyasszonyt Pakisztánban. Zoe úgy dönt, hogy következő filmjében nyomon követi az előre eltervezett házasság minden mozzanatát… azonban a forgatás közben rá kell ébrednie, hogy ő is rengeteg új dolgot tanul a szerelemről.

Szereplők: Lily James (Zoe), Emma Thompson (Cath), Shazad Latif (Kazim).

M3GAN - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. fabruár 3. (péntek) 18.30 (2D); 2023. február 5. (vasárnap) 18.30 (2D).

Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél, és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa, és a szülők legnagyszerűbb szövetségese legyen.
Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek...

Szereplők: Allison Williams (Gemma), Amie Donald (M3gan), Ronny Chieng (David), Violet McGraw (Cady).

Tündéri bajkeverő (My Fairy Troublemaker) - luxemburgi-német animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. február 4. (szombat) 14.20 (2D).

Violetta, az örökké kíváncsi, és szeleburdi tündérlány fogtündérnek készül, ám a megannyi gyakorlás ellenére sem tud játékokat varázsolni, melyeket a fogakért cserébe kellene a gyerekeknél hagynia. A nagy tündérvizsga pedig közeledik, és csak azok lehetnek fogtündérek, akik sikeresen átmennek a vizsgán. Violetta megbukik, ám engedély nélkül így is elmegy az emberek világába. A kaland balul sül el: egy baleset következtében képtelen visszajutni a tündérek világába, így kénytelen egy kislány segítségét kérni.

Magyar szinkronos vetítések:

2023. február 3., péntek
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság - 2D - 15:40
M3GAN - 2D - 18:30
Kopogás a kunyhóban - 2D - 20:10
Angyalok gyilkosa - 2D - 20:40

2023. február 4., szombat
Avatar - A víz útja - 3D - 16:20
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság - 2D - 15:40
Az ember, akit Ottónak hívnak - 2D - 13:30
Kopogás a kunyhóban - 2D - 20:10
Angyalok gyilkosa - 2D - 20:40
Tündéri bajkeverő - 2D - 14:20

2023. február 5., vasárnap
Asterix és Obelix: A Középső Birodalom - 2D - 16:10
Mi köze ennek a szerelemhez? - 2D - 17:50
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság - 2D - 13:20
M3GAN - 2D - 18:30
Angyalok gyilkosa - 2D - 20:40

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies