Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (december 1-3.)

Publikálva: 2023, december 1 - 11:34
Egy francia thriller és egy amerikai horrorfilm a hét magyar szinkronos újdonságai.
Hétvége a CINEMAX-ban (december 1-3.)

DogMan - A kutyák ura (DogMan) - francia thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. december 3. (vasárnap) 18.20 (2D).

Douglas kiskora óta nem találja a helyét a világban és a társadalomban, ezért az emberek helyett a kutyákhoz fordul. Feltétel nélküli rajongása a négylábúak iránt egy sajátos élet kialakítását eredményezi: csak bennük bízik, csak velük érzi magát biztonságban. Emiatt a számkivetett férfi a kutyái segítségével sajátosan értelmezi a törvényeket is. Ha kell, a hozzá hasonló elesettek védelmezőjeként lép fel, szembeszállva akár a maffiával is. Nem retten vissza a kegyetlen erőszaktól sem – főleg, ha a bosszú vezérli.

Szereplők: Caleb Landry Jones (Douglas Munrow), Christopher Denham (Ackerman), Jojo T. Gibbs (Evelyn), Clemens Schick (Mike Munrow), John Charles Aguilar (El Verdugo), Iris Bry (Douglas anyja).

Halálos bújócska (All Fun and Games) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. december 1. (péntek) 20.50 (2D); 2023. december 2. (szombat) 20.50 (2D).

Salemi tinédzserek egy csoportja felfedez egy elátkozott kést, ami elszabadít egy gyilkos démont. A démon arra kényszeríti őket, hogy gyerekkori játékok hátborzongató, halálos változatait játsszák, ahol nem lehetnek győztesek, csak túlélők.

Szereplők: Asa Butterfield (Marcus), Natalia Dyer (Billie), Laurel Marsden (Sophie).

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. december 2. (szombat) 17.30 (2D).

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.

Szereplők: Tom Blyth (Coriolanus Snow), Rachel Zegler (Lucy Gray Baird), Peter Dinklage (Casca Highbottom), Hunter Schafer (Tigris Snow), Josh Andrés Rivera (Sejanus Plinth), Jason Schwartzman (Lucretius 'Lucky' Flickerman), Viola Davis (Dr. Volumnia Gaul).

Kívánság (Wish) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. december 1. (péntek) 15.00 (2D); 2023. december 2. (szombat) 16.10 (2D); 2023. december 3. (vasárnap) 13.10, 15.00 (2D).

Rosas varázslatos királyságának lakója Asha, a mindig derűs és éles eszű lány, akinek nagyon fontos a közösség, amiben él. Mikor a szükség órájában az ég felé tekint és kíván egyet, óhajára válaszol egy kozmikus erő – egy határtalan energiával ellátott, eleven kis gömb formájában. Ketten együtt fenyegető ellenségekkel néznek szembe, hogy megmentsék Asha lakóhelyét és bebizonyítsák, hogy egy bátor szívű ember és a csillagok varázsa együttesen csodálatos dolgokra képes.

Napóleon (Napoleon) - amerikai életrajzi, háborús filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. december 1. (péntek) 17.10 (2D); 2023. december 2. (szombat) 20.20 (2D); 2023. december 3. (vasárnap) 17.10 (2D).

A semmiből jött, elképesztő elszántsággal kapaszkodott a hatalomba, mindent megszerzett, majd mindent elveszített. Napóleon (Joaquin Phoenix) rendkívüli életet élt, a nagy francia forradalom közkatonájából, a harcos forradalmárból uralkodó, egész Európa leigázója lett. És közben halálosan szerelmes volt Jozefinába (Vanessa Kirby), akit – mint az egész birodalmát – először meghódított, azután elveszített.

Szereplők: Joaquin Phoenix (Napoleon Bonaparte), Vanessa Kirby (Joséphine de Beauharnais), Ludivine Sagnier (Theresa Cabarrus), Ben Miles (Coulancourt), Tahar Rahim (Paul Barras), Matthew Needham (Lucien Bonaparte), John Hollingworth (Ney marsall), Scott Handy (Berthier marsall).

Teddy mackó karácsonya (Teddybjørnens Jul) - norvég családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. december 3. (vasárnap) 14.20 (2D).

A csendes kisvárosban mindenki a karácsonyra készülődik. Mariann a karácsonyi vásár forgatagában különös felfedezést tesz. Az egyik árus polcán egy édes kis Teddy mackóra lesz figyelmes, ami bár elsőre egyszerű plüssnek tűnik, úgy tűnik, életre kelt. Ekkor még egyikük sem sejti, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete.

Szereplők: Marte Klerck-Nilssen (Mariann), Mariann Hole (Hilma), Jan Gunnar Røise (Roger).

Trollok: Együtt a banda (Trolls Band Together) - amerikai animációs film

Magyar szinkronnal vetítik: 2023. december 2. (szombat) 13.00, 15.20 (2D); 2023. december 3. (vasárnap) 15.20 (2D).

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.
Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

Magyar szinkronos vetítések:
2023. december 1., péntek

Napóleon - 2D - 17:10
Kívánság - 2D - 15:00
Halálos bújócska - 2D - 20:50

2023. december 2., szombat
Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája - 2D - 17:30
Napóleon - 2D - 20:20
Kívánság - 2D - 16:10
Halálos bújócska - 2D - 20:50
Trollok: Együtt a banda - 2D - 13:00, 15:20

2023. december 3., vasárnap
DogMan - A kutyák ura - 2D - 18:20
Napóleon - 2D - 17:10
Kívánság - 2D - 13:10, 15:00
Teddy mackó karácsonya - 2D - 14:20
Trollok: Együtt a banda - 2D - 15:20

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies