Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (augusztus 25-27.)

Publikálva: 2023, augusztus 25 - 06:31
Egy svéd horror a hét magyar szinkronos újdonsága a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (augusztus 25-27.)

Feed - svéd horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 25. (péntek) 20.20 (2D); 2023. augusztus 26. (szombat) 20.20 (2D).

A történet az első olyan nőről szól, akit boszorkányság miatt gyilkoltak meg. A szörnyű gyilkosság hamar szellemmítosszá válik az interneten, és népszerű turistalátványossággá válik a családi kemping. A történet valódiságát sokan megkérdőjelezik. A családi vállalkozás felfuttatására közösségi média szakértőket és influencereket vonnak be. A „szellemturizmus” hullámát szeretnék meglovagolni, hogy különféle turisztikai élményeket értékesítsenek az ügyfelek számára. Egy fiatal orvostanhallgató csatlakozik influencer barátjához, hogy erősítse a marketinget. A cél az, hogy elhitessék a potenciális turistákkal, hogy egy ősi boszorkány, Märit él a tóban a kemping körül – de hamarosan okunk van azt hinni, hogy Märit több, mint egy kitalált szellemtörténet...

Szereplők: Vincent Grahl (Dimman), Sofia Kappel (Josefin), Annica Liljeblad (Ragnhild), Joel Lutzow (Jens)

Barbie - emirátusokbeli-amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 25. (péntek) 15.30 (2D); 2023. augusztus 27. (vasárnap) 15.30 (2D).

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie és Ken meg a többi Barbie és Ken.
De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

Szereplők: Margot Robbie (Barbie), Ryan Gosling (Ken).

Elemi (Elemental) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 25. (péntek) 15.10 (2D); 2023. augusztus 27. (vasárnap) 15.10 (2D).

Az animációs film egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

Gran Turismo - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 26. (szombat) 18.00 (2D).

Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira.
Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen.
Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle.

Szereplők: David Harbour (Jack Salter), Orlando Bloom (Danny Moore), Archie Madekwe (Jann Mardenborough), Takehiro Hira (Kazunori Yamauchi), Darren Barnet (Matty Davis), Geri Horner (Lesley Mardenborough), Djimon Hounsou (Steve Mardenborough), Josha Stradowski (Nicholas Capa).

Kék Bogár (Blue Beetle) - amerikai-mexikói sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 25. (péntek) 17.40 (2D); 2023. augusztus 27. (vasárnap) 17.40 (2D).

Kék Bogár színre lép. Méghozzá nagyon hatásosan. Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki. Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt. A szkarab – ki tudja miért – Jaimet választja magának új gazdatestjének, úgyhogy testpáncélt, hihetetlen technikájú fegyverarzenált és legfőképpen különleges, mindig új meglepetést okozó képességeket ad neki. Ajándék, de nem lehet visszaadni. Soha többé. Jaime lesz Kék Bogár. És rajta múlik, mihez kezd ezzel. Először majd megőrült. Azután élvezi az új helyzetet. És végül kénytelen harcba szállni. A DC régi hőse még új a mozivásznon, de hamar kiderül, hogy ott a helye: a vizuálisan különleges, őrületes kaland egyszerre izgalmas és nagyon vicces!

Szereplők: Xolo Maridueña (Jaime Reyes / Kék Bogár), Susan Sarandon (Victoria Kord), Raoul Trujillo (Conrad Carapax), Elpidia Carrillo (Rocio Reyes).

Kivert kutyák (Strays) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 25. (péntek) 20.50 (2D); 2023. augusztus 27. (vasárnap) 20.50 (2D).

Amikor Reggie-t, a naiv, fáradhatatlanul optimista border terriert kidobja semmirekellő gazdája, Doug, az eb biztos abban, hogy szeretett gazdája szándékosan sosem hagyná őt magára.
Ám miután összeismerkedik a Bogár nevű, gyorsbeszédű, mosdatlan szájú boston terrierrel, aki kóbor kutya, szereti a szabadságot, és abban hisz, hogy gazdája csak a lúzereknek van, Reggie végre rájön, hogy toxikus kapcsolatban volt, és elkezdi észrevenni, hogy Doug mekkora egy rohadék.
Így aztán Reggie, Bogár, és Bogár cimborái – Maggie, az okos ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kiskutya miatt mellőzött, és Vadász, egy ideges dán dog, akit kikészített idegileg, hogy terápiás segédállat volt - most együtt, bosszúra éhesen tervet kovácsolnak, és belevágnak egy nagyszabású kalandba, hogy segítsenek Reggie-nek hazatalálni… és megfizetni Dougnak, oly módon, hogy leharapják a legkedvesebb testrészét. (Segítek: nem a lábát.)
Az ismert és szeretett kutyás filmeket állítja a fejük tetejére ez a fergeteges, korhatáros, élőszereplős vígjáték, a szeretet bonyodalmairól, a barátság fontosságáról, és a díványhupákolás váratlan előnyeiről.

Szereplők: Will Ferrell (Reggie), Jamie Foxx (Bug).

Mavka, az erdő őrzője (Mavka. The Forest Song) - ukrán animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 27. (vasárnap) 13.00 (2D).

Mavka, az erdei tündér legfőbb küldetése az erdő szívének megóvása. A lány mindig a békére és a harmóniára törekszik, ám bármit megtesz az erdő védelme érdekében. Egy nap találkozik egy zenész fiúval, aki azonnal rabul ejti a szívét, annak ellenére, hogy a törvények értelmében Mavka nem érintkezhet emberekkel. A lány megoldhatatlan feladat előtt áll: választania kell a küldetése és a szerelem között. Ráadásul eközben gonosz erők el akarják pusztítani az erdőt...

Meg 2. - Az árok (Meg 2: The Trench) - amerikai-kínai sci-fi, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 25. (péntek) 17.30 (2D); 2023. augusztus 27. (vasárnap) 17.30 (2D).

Aki elég bátor hozzá, hogy egy törékeny járműben az óceán legmélyebb részébe, sosem látott tájakra és ismeretlen lények közé ereszkedjen, az valószínűleg az emberektől sem ijed meg.
Pedig ennek a kutatóhajónak a két legkeményebb búvára már nemcsak a víz mélyén, örök sötétben élő, rejtőzködő őscápákkal kénytelen szembenézni. Ugyanis mások is vannak odalenn: egy önző bányavállalat magának akarja az óceánfenék különleges kincseit, és legalább olyan kegyetlen, mint a mélység ragadozói. A kutatóhajó két tűz közé szorul a víz alatt: még nem biztos, hogy az óriáscápák vagy az emberi mohóság a gonoszabb ellenfelük. De az biztos, hogy ha életben akarnak maradni, akkor gyorsabbnak, ravaszabbnak, bátrabbnak kell lenniük mindenkinél, aki ellenük fordul – miközben több ezer méter mélyen vannak a víz alatt.

Szereplők: Jason Statham (Jonas Taylor), Wu Jing (Jiuming Zhang), Shuya Sophia Cai (Meiying), Skyler Samuels (Jess)

Oppenheimer - amerikai-angol életrajzi dráma, történelmi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 26. (szombat) 20.00 (2D).

A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval - a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. A találmány a II. világháborúban megváltoztatta a történelem menetét, és a bombának köszönhető valószínűleg az is, hogy a 20. század második felében a két nagy szuperhatalom szembenállása, a hidegháború nem fajult valódi fegyveres konfliktussá.

Szereplők: Cillian Murphy (J. Robert Oppenheimer), Matt Damon (Leslie Groves), Emily Blunt (Katherine Oppenheimer), Robert Downey Jr. (Lewis Strauss), Florence Pugh (Jean Tatlock), Benny Safdie (Edward Teller), Matthew Modine (Vannevar Bush), Josh Hartnett (Ernest Lawrence), Gustaf Skarsgård (Hans Bethe).

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2023. augusztus 26. (szombat) 13.20 (2D).

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk...

Magyar szinkronos vetítések:

2023. augusztus 25., péntek
Barbie - 2D - 15:30
Kék Bogár - 2D - 17:40
Elemi - 2D - 15:10
Meg 2. - Az árok - 2D - 17:30
Kivert kutyák - 2D - 20:50
Feed - 2D - 20:20

2023. augusztus 26., szombat
Gran Turismo - 2D - 18:00
Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz - 2D - 13:20
Oppenheimer - 2D - 20:00
Feed - 2D - 20:20

2023. augusztus 27., vasárnap
Barbie - 2D - 15:30
Kék Bogár - 2D - 17:40
Elemi - 2D - 15:10
Mavka, az erdő őrzője - 2D - 13:00
Meg 2. - Az árok - 2D - 17:30
Kivert kutyák - 2D - 20:50

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies