Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (augusztus 19-21.)

Publikálva: 2022, augusztus 19 - 10:52
Hátborzongató horror és premier előtti vetítésben egy szamurájságról álmodozó blöki kalandjairól szóló animációs kalandfilm a hét újdonságai a dunaszerdahelyi moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (augusztus 19-21.)

Nem (Nope) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. augusztus 19. (péntek) 20.30 (2D); 2022. augusztus 20. (szombat) 20.30 (2D).

OJ Haywood, Emerald Haywood és Ricky 'Jupe' Park annak a kaliforniai szurdoknak a lakói, amely tanúja egy hátborzongató felfedezésnek...
Az Oscar-díjas Jordan Peele a nyári mozi fogalmát gondolta újra az új pop-rémálommal, a NEM nagyívű horrorjával.

Szereplők: Daniel Kaluuya (OJ Haywood), Keke Palmer (Emerald Haywood), Michael Wincott (Antlers Holst), Steven Yeun (Ricky 'Jupe' Park), Brandon Perea (Angel Torres), Terry Notary (Gordy), Donna Mills (Bonnie Clayton).

Tomboló blöki (Paws of Fury: The Legend of Hank) - emirátusokbeli-amerikai-kínai-angol animációs vígjáték, kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. augusztus 21. (vasárnap) 13.20 (2D) - Premier előtti vetítés

Vacak, a szeretetre méltó ebadta, arról álmodozik, hogy egyszer híres szamuráj válik belőle. Szerencsétlenségére a sors Kakamucho furcsa városába vezeti, ahol irtóra kilóg a sorból, ugyanis ő egy kutya, míg ott mindenki más… macska! És mint mindannyian tudjuk, a cicák nagyon, de nagyon nem szeretik a blökiket.
Vacak kétségbeesetten próbálkozik a városlakók kedvére tenni, ám akaratlanul is részese lesz a fenséges és narcisztikus Ika Chu terveinek. Csak egy aprócska akadály áll Ika útjába, hogy világuralomra - vagyis Kakamucho-uralomra – törjön: gonosz terve az, hogy rávegye Vacakot, segítsen neki örökre elűzni a városlakókat.
Ekkor lép a színre Jimbo, az egykori szédületes szamuráj-macsek, és Emiko, a vad cicus, aki Vacakhoz hasonlóan szamuráj szeretne lenni. A két cirmos és a kétbalkezes blöki különleges utazásra indulnak, hogy együtt mentsék meg Kakamucho cicalakóit. Vacak a kalandok során új barátokra tesz szert, és közben Jimbo irányításával egy gyorstalpaló szamurájtréningen is részt vesz, hogy aztán végül letaszítsa trónjáról a gonosz Ika Chut.

A gyilkos járat (Bullet Train) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. augusztus 19. (péntek) 17.50 (2D); 2022. augusztus 21. (vasárnap) 17.50 (2D).

Aki egyszer a bűn útjára lép, az nem szállhat ki többet. Ladybug megpróbálta letenni a fegyvert, és nem sikerült. Újabb megbízást kap titokzatos főnökétől, és újra munkába kell állnia. Ezúttal egy aktatáskát kell megszereznie bármi áron. Mindegy hányan halnak meg érte.
A táska az óránként több száz kilométeres sebességgel haladó japán szupervonaton utazik. Ladybug felszáll, egyszerű, tiszta munkára számít, és rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Mert a vonaton vannak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek és rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. És nincs kiszállás. Mert a vonat száguld tovább.

Szereplők: Brad Pitt (Ladybug), Aaron Taylor-Johnson (Tangerine), Joey King (Prince), Sandra Bullock (A Főnök)

DC Szuperállatok ligája (DC League of Super-Pets) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. augusztus 20. (szombat) 15.30 (2D).

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyors teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Fenevad (Beast) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. augusztus 19. (péntek) 20.20 (2D); 2022. augusztus 20. (szombat) 20.20 (2D).

Dr. Nate Samuels, a nemrég megözvegyült férj visszatér Dél-Afrikába, ahol megismerte feleségét. Ezt az utat régóta tervezték, ám Nate most feleség nélkül, a lányaival megy a vadrezervátumba. Ám ami lélekgyógyító utazásnak indult, a túlélésért folytatott félelmetes küzdelemmé válik, amikor egy oroszlán, vérszomjas orvvadászok portyázása elől menekülve minden embert ellenségnek tekint, és vadászni kezd rájuk...

Szereplők: Idris Elba (Dr. Nate Samuels), Iyana Halley (Meredith Samuels), Leah Jeffries (Norah Samuels), Sharlto Copley (Martin Battles).

Lányok Dubajban (Dziewczyny z Dubaju) - lengyel filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. augusztus 20. (szombat) 20.00 (2D); 2022. augusztus 21. (vasárnap) 20.00 (2D).

A fiatal, ambiciózus Emi régóta a nagyvilágról, sok pénzről álmodik. A lány kihasználja a szépségében rejlő lehetőségeit és escort lányként belecsöppen egy fényűző világba. Hamarosan ő lesz az, aki dúsgazdag arab megrendelők kérésére hölgyeket, hírességeket, filmsztárokat és modelleket kezd kiközvetíteni gyors, dubaji pénzkeresésre. A szexmunkával keresett pénz és vagyon egyre több kapzsiságot, irigységet és törvénytelenséget hoz magával, amitől a világ egy sötét oldala kerül a felszínre és változtatja meg örökre a benne dolgozók életét.

Szereplők: Giulio Berruti (Sam), Katarzyna Figura (Dorota / Lady D), Paulina Galazka (Emi), Józef Pawlowski (Bartek), Katarzyna Sawczuk (Marianna Kinia).

Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. augusztus 19. (péntek) 15.40 (2D); 2022. augusztus 20. (szombat) 13.30 (2D); 2022. augusztus 21. (vasárnap) 15.40 (2D).

Hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza?
A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.
Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség.

Top Gun: Maverick - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2022. augusztus 19. (péntek) 15.20 (2D); 2022. augusztus 20. (szombat) 15.20 (2D).

Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal, aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia...
A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Szereplők: Tom Cruise (Maverick), Jennifer Connelly (Penny Benjamin), Jon Hamm (Cyclone), Val Kilmer (Iceman), Miles Teller (Bradley Bradshaw).

Magyar szinkronos vetítések:

2022. augusztus 19., péntek
Fenevad - 2D - 20:20
A gyilkos járat - 2D - 17:50
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 15:40
Nem - 2D - 20:30
Top Gun: Maverick - 2D - 15:20

2022. augusztus 20., szombat
Fenevad - 2D - 20:20
DC Szuperállatok ligája - 2D - 15:30
Lányok Dubajban - 2D - 20:00
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 13:30
Nem - 2D - 20:30
Top Gun: Maverick - 2D - 15:20

2022. augusztus 21., vasárnap
A gyilkos járat - 2D - 17:50
Lányok Dubajban - 2D - 20:00
Tomboló blöki - 2D - 13:20 - Premier előtti vetítés
Minyonok: Gru színre lép - 2D - 15:40

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies