Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (április 5-7.)

Publikálva: 2024, április 5 - 11:10
Egy amerikai akció-thriller, A Majomember a hét magyar szinkronos újdonsága a moziban.
Hétvége a CINEMAX-ban (április 5-7.)

A Majomember (Monkey Man) (18) - amerikai akció-thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 5. (péntek) 20.30 (2D); 2024. április 6. (szombat) 20.30 (2D).

Dev Patel ezzel a lenyűgöző akció-thrillerrel mutatkozik be rendezőként, amellett, hogy ő alakítja a címszereplőt, aki bosszút akar állni anyja meggyilkolásáért a város korrupt vezetőin, akik szisztematikusan sanyargatják a szegényeket és a kiszolgáltatottakat.
A filmet a majomfejű és majomfarkú Hanumán legendája ihlette, aki az erő és a bátorság megtestesítője. Patel alakítja a névtelen, csak kölyökként emlegetett fiatalembert, aki sanyarú életét egy titkos harcos klubban tengeti, ahol estéről estére gorillamaszkot viselve véresre vereti magát a népszerűbb harcosokkal. Sok esztendőn át fojtja el dühét, mígnem megtalálja a módját, hogyan furakodjon be a város bűnös elitjének tagjai közé. Amikor feltör benne egy gyermekkori trauma, rejtélyes módon megsebesült kezei szinte önálló életre kelve megtorló hadjáratba kezdenek azok ellen, akik mindent elvettek tőle…

Szereplők: Dev Patel (Kid), Sharlto Copley (Tiger), Pitobash (Alphonso), Vipin Sharma (Alpha), Sikandar Kher (Rana), Adithi Kalkunte (Neela), Sobhita Dhulipala (Sita), Ashwini Kalsekar (Queenie).

Dűne: Második rész (Dune: Part Two) (12) - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 5. (péntek) 20.00 (2D); 2024. április 6. (szombat) 20.00 (2D).

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást.
A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival. Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét. Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.

Szereplők: Timothée Chalamet (Paul Atreides), Zendaya (Chani), Austin Butler (Feyd-Rautha Harkonnen), Léa Seydoux (Lady Margot), Javier Bardem (Stilgar), Stellan Skarsgård (Vladimir Harkonnen), Florence Pugh (Irulan Corrino), Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides) Josh Brolin (Gurney Halleck), Dave Bautista (Glossu Rabban Harkonnen).

Emma és a fekete jaguár (Autumn and the Black Jaguar) (7) - francia-kanadai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 5. (péntek) 15.10 (2D); 2024. április 7. (vasárnap) 15.10 (2D).

Az Amazonas esőerdejében felnövő Emmának a világ legritkább barátsága adatott meg, amikor rátalált az elveszett, bűbájos jaguárbébire, akit Hope-nak nevezett el. Egy váratlan és tragikus esemény miatt azonban Emmának el kell hagynia az erdőt és barátját, hogy az ismeretlen nagyvárosban, New Yorkban folytassa életét. Éveken át ábrándozik arról, hogy visszatér a dzsungelbe. Amikor a tinédzser Emma megtudja, hogy régi otthonát és Hope-ot vadorzók fenyegetik, elhatározza, hogy visszatér a dzsungelbe szeretett jaguárjához. Anja, Emma biológiatanára sikertelenül próbálja lebeszélni őt a vakmerő utazásról, ezért végül elkíséri, hogy a harcos tini az esőerdő és a benne élő állatok védelmére kelhessen.

Szereplők: Lumi Pollack (Autumn Edison), Emily Bett Rickards (Anja), Wayne Charles Baker (Oré), Paul Greene (Saul Edison), Kelly Hope Taylor (Doria Dargan).

Godzilla x Kong: Az Új Birodalom (12) (Godzilla x Kong: The New Empire) - amerikai fantasy, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 6. (szombat) 18.00 (2D).

A mindent eldöntő, minden eddiginél nagyobb háború nem ért véget azzal, hogy Kong és Godzilla szembetalálkozott és összemérte az erejét. Mert az ember most már kénytelen belenyugodni, hogy nem ő a legerősebb a földön. És nem ismeri igazán a saját világát: várja még néhány eddig rejtve maradt meglepetés. Bujkál még valami a föld alatt, ami felébredt, és pusztítani akar. Az emberiség képtelen megállítani. Talán Kong is képtelen volna. És Godzilla is. De ha ők ketten összefognának, akkor esetleg megmenekülhetnének ők is és mi is…

Szereplők: Rebecca Hall (Ilene Andrews), Brian Tyree Henry (Bernie Hayes), Dan Stevens (Trapper), Kaylee Hottle (Jia)

Kung Fu Panda 4 (7) - amerikai-kínai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 6. (szombat) 15.50 (2D); 2024. április 7. (vasárnap) 13.40 (2D).

Csaknem egy évtized után visszatér a legkülönösebb kungfu mester. Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője.
Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagy hatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába.
Pónak tehát segítségre lesz szüksége. Meg is találja – nagyjából – egy ravasz, gyors eszű tolvaj, Zhen személyében, aki egy pusztai róka, azaz korzak, és nagyon Po bögyében van, de a képességei felbecsülhetetlenül értékesek. Ha meg akarják védeni a Békevölgyet Kaméleon hüllőkarmaitól, akkor a komikus párosnak össze kell dolgoznia. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek...

Kutya és macska (Chien et chat / Cat & Dog) (7) - francia családi vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 6. (szombat) 13.30 (2D).

Monica (Reem Kherici), a híres influenszermacska, Díva gazdája, Jack (Franck Dubosc) hírhedt tolvaj, akinek az utolsó zsákmányát, egy hatalmas és felbecsülhetetlen rubintot Chichi, a kóborkutya véletlenségből lenyelt. Szerencsétlen események sorozata váratlanul elválasztja Monicát imádott macskájától és Jacket a kevésbé kedvelt kutyától, a két riadt állat pedig teljesen ismeretlen helyre keveredik. Chichi és Díva számára, akikben egy szőrszálnyi hasonlóság sincs, egy Montrealtól New Yorkig tartó őrült utazás veszi kezdetét. A történet egyik szála az emberek kalandjait követi, akik becses állataik nyomait keresik, a másik szál pedig a kis kedvencekét, akik teljesen magukra maradtak és szokatlan módon, önállóan, magukat kell megvédeniük. Ők azonban még nem ismerik Brandtet, a zsarut, aki egyfolytában a nyomukban van, és bármit megtenne azért, hogy a megkaparintsa a rubintot.

Szereplők: Reem Kherici (Monica), Franck Dubosc (Jack), Philippe Lacheau (Brandt)

Most vagy soha! (12) - magyar történelmi kalandfilm
Magyar nyelven vetítik: 2024. április 5. (péntek) 17.30 (2D); 2024. április 6. (szombat) 17.30 (2D); 2024. április 7. (vasárnap) 17.30 (2D).

Amikor 1848. március 15-én a lánglelkű költő, Petőfi Sándor költeményével, a Nemzeti Dallal kirobbantja a magyar forradalmat, az osztrák elnyomók egy titkosügynököt bíznak meg a feladattal, hogy állítsa meg a felkelést.

Szereplők: Berettyán Nándor (Petőfi Sándor), Mosolygó Sára (Szendrey Júlia), Horváth Lajos Ottó (Farkas), Jászberényi Gábor (Meyer), Szerednyey Béla (Landerer), Fehér Tibor (Vasvári Pál), Lukács Sándor (Von Lederer), Bordás Roland (Bulyovszky Gyula), Koltai-Nagy Balázs (Jókai Mór), Nagy Sándor (Emich Gusztáv).

Magyar nyelvű és magyar szinkronos vetítések:

2024. április 5., péntek
Dűne: Második rész (12) - 2D - 20:00
Emma és a fekete jaguár (7) - 2D - 15:10
A Majomember (18) - 2D - 20:30
Most vagy soha! (12) - 2D - 17:30

2024. április 6., szombat
Dűne: Második rész (12) - 2D - 20:00
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom (12) - 2D - 18:00
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 15:50
Kutya és macska (7) - 2D  -13:30
A Majomember (18) - 2D - 20:30
Most vagy soha! (12) - 2D - 17:30

2024. április 7., vasárnap
Emma és a fekete jaguár (7) - 2D - 15:10
Kung Fu Panda 4 (7) - 2D - 13:40
Most vagy soha! (12) - 2D - 17:30

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies