Back to top

Hétvége a CINEMAX-ban (április 12-14.)

Publikálva: 2024, április 12 - 16:33
Három újdonság érkezik a hétvégére magyar szinkronnal a helyi moziba.
Hétvége a CINEMAX-ban (április 12-14.)

Artúr, a király (Arthur the King) (12) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 13. (szombat) 18.00 (2D).

Michael Light (Mark Wahlberg) és elszánt csapata a Dominikai Köztársaság dzsungelében teszi próbára magát egy rendkívüli 10 napos, 700 kilométeres extrémsport-világbajnokságon. A kalandvágyó sportember életében ez az utolsó lehetőség, hogy a régen áhított első helyezést elérje, a túra során azonban váratlanul egy ágrólszakadt kóborkutya szegődik melléjük. Michael és a különös, mégis méltóságteljes állat között hamarosan megbonthatatlan barátság szövődik, és a verseny végére Michael számára a győzelem, a hűség és a barátság jelentése merőben új értelmet nyer.

Szereplők: Mark Wahlberg (Mikael Lindnord), Nathalie Emmanuel, Paul Guilfoyle, Michael Landes, Simu Liu, Ali Suliman, Elizabeth Chahin, Rob Collins

Az első ómen (The First Omen) (18) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 12. (péntek) 20.20 (2D); 2024. április 13. (szombat) 20.20 (2D).

Egy fiatal amerikai nőt Rómába küldenek, hogy az egyház szolgálatának szentelje életét. Ott azonban olyan sötétséggel találkozik, ami kétségeket ébreszt tulajdon hitében, s egy borzongató összeesküvésre is fényt derít, aminek célja, hogy biztosítsa a megtestesült gonosz világra jövetelét.

Szereplők: Bill Nighy, Sonia Braga, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Mia McGovern Zaini, Charles Dance, Tawfeek Barhom, Anton Alexander, Andrea Arcangeli

Szellemirtók - A borzongás birodalma (Ghostbusters: Frozen Empire) (12) - amerikai fantasztikus kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 12. (péntek) 18.10 (2D); 2024. április 14. (vasárnap) 18.10 (2D).

Kit hívsz, ha nagy baj van? Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad? A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz!
De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik.
Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő – és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

Szereplők: Bill Murray (Peter Venkman), Dan Aykroyd (Ray Stantz), Finn Wolfhard (Trevor Spengler), Mckenna Grace (Phoebe Spengler), Carrie Coon (Callie Spengler).

Dűne: Második rész (Dune: Part Two) (12) - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 12. (péntek) 20.10 (2D); 2024. április 13. (szombat) 20.10 (2D).

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást.
A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival. Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét. Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.

Szereplők: Timothée Chalamet (Paul Atreides), Zendaya (Chani), Austin Butler (Feyd-Rautha Harkonnen), Léa Seydoux (Lady Margot), Javier Bardem (Stilgar), Stellan Skarsgård (Vladimir Harkonnen), Florence Pugh (Irulan Corrino), Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides) Josh Brolin (Gurney Halleck), Dave Bautista (Glossu Rabban Harkonnen).

Emma és a fekete jaguár (Autumn and the Black Jaguar) (7) - francia-kanadai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 12. (péntek) 15.30 (2D); 2024. április 13. (szombat) 15.30 (2D).

Az Amazonas esőerdejében felnövő Emmának a világ legritkább barátsága adatott meg, amikor rátalált az elveszett, bűbájos jaguárbébire, akit Hope-nak nevezett el. Egy váratlan és tragikus esemény miatt azonban Emmának el kell hagynia az erdőt és barátját, hogy az ismeretlen nagyvárosban, New Yorkban folytassa életét. Éveken át ábrándozik arról, hogy visszatér a dzsungelbe. Amikor a tinédzser Emma megtudja, hogy régi otthonát és Hope-ot vadorzók fenyegetik, elhatározza, hogy visszatér a dzsungelbe szeretett jaguárjához. Anja, Emma biológiatanára sikertelenül próbálja lebeszélni őt a vakmerő utazásról, ezért végül elkíséri, hogy a harcos tini az esőerdő és a benne élő állatok védelmére kelhessen.

Szereplők: Lumi Pollack (Autumn Edison), Emily Bett Rickards (Anja), Wayne Charles Baker (Oré), Paul Greene (Saul Edison), Kelly Hope Taylor (Doria Dargan).

Godzilla x Kong: Az Új Birodalom (12) (Godzilla x Kong: The New Empire) - amerikai fantasy, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 12. (péntek) 20.40 (2D); 2024. április 13. (szombat) 20.40 (2D).

A mindent eldöntő, minden eddiginél nagyobb háború nem ért véget azzal, hogy Kong és Godzilla szembetalálkozott és összemérte az erejét. Mert az ember most már kénytelen belenyugodni, hogy nem ő a legerősebb a földön. És nem ismeri igazán a saját világát: várja még néhány eddig rejtve maradt meglepetés. Bujkál még valami a föld alatt, ami felébredt, és pusztítani akar. Az emberiség képtelen megállítani. Talán Kong is képtelen volna. És Godzilla is. De ha ők ketten összefognának, akkor esetleg megmenekülhetnének ők is és mi is…

Szereplők: Rebecca Hall (Ilene Andrews), Brian Tyree Henry (Bernie Hayes), Dan Stevens (Trapper), Kaylee Hottle (Jia)

Kung Fu Panda 4 (7) - amerikai-kínai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2024. április 12. (péntek) 15.50 (2D); 2024. április 14. (vasárnap) 15.50 (2D).

Csaknem egy évtized után visszatér a legkülönösebb kungfu mester. Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a Békevölgy szellemi vezetője.
Ezzel van néhány nyilvánvaló probléma. Egyrészt Po annyit tud a szellemi vezetésről, mint a paleodiétáról, másrészt gyorsan találnia kell egy új Sárkányharcost, és ki kell képeznie, mielőtt átvehetné új, magas beosztását. Ám ami még rosszabb, mostanában láttak felbukkanni egy gonosz, nagy hatalmú varázslónőt, Kaméleont, aki apró gyík létére fel tudja venni bármilyen lény alakját, legyen az nagy vagy kicsi. És Kaméleon ráveti dülledt kis szemét a bölcsesség pálcájára, amivel hatalmában állna megidézni az összes gonosztevőt, akiket Po átküldött a szellemek birodalmába.
Pónak tehát segítségre lesz szüksége. Meg is találja – nagyjából – egy ravasz, gyors eszű tolvaj, Zhen személyében, aki egy pusztai róka, azaz korzak, és nagyon Po bögyében van, de a képességei felbecsülhetetlenül értékesek. Ha meg akarják védeni a Békevölgyet Kaméleon hüllőkarmaitól, akkor a komikus párosnak össze kell dolgoznia. És miközben zajlanak az izgalmas és mulatságos események, Po rájön, hogy a hősök bizony a legváratlanabb helyeken teremnek...

Most vagy soha! (12) - magyar történelmi kalandfilm
Magyar nyelven vetítik: 2024. április 13. (szombat) 13.20 (2D); 2024. április 14. (vasárnap) 13.20 (2D).

Amikor 1848. március 15-én a lánglelkű költő, Petőfi Sándor költeményével, a Nemzeti Dallal kirobbantja a magyar forradalmat, az osztrák elnyomók egy titkosügynököt bíznak meg a feladattal, hogy állítsa meg a felkelést.

Szereplők: Berettyán Nándor (Petőfi Sándor), Mosolygó Sára (Szendrey Júlia), Horváth Lajos Ottó (Farkas), Jászberényi Gábor (Meyer), Szerednyey Béla (Landerer), Fehér Tibor (Vasvári Pál), Lukács Sándor (Von Lederer), Bordás Roland (Bulyovszky Gyula), Koltai-Nagy Balázs (Jókai Mór), Nagy Sándor (Emich Gusztáv).

Magyar nyelvű és magyar szinkronos vetítések:

2024. április 12., péntek
Dűne: Második rész (12) 2D - 20:10
Emma és a fekete jaguár (7) 2D - 15:30
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom (12) 2D - 20:40
Szellemirtók - A borzongás birodalma (12) 2D - 18:10
Kung Fu Panda 4 (7) 2D - 15:50
Az első ómen (18) 2D - 20:20

2024. április 13., szombat
Dűne: Második rész (12) 2D - 20:10
Emma és a fekete jaguár (7) 2D - 15:30
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom (12) 2D - 20:40
Artúr, a király (12) 2D - 18:00
Az első ómen (18) 2D - 20:20
Most vagy soha! (12) - 2D - 13:20

2024. április 14., vasárnap
Szellemirtók - A borzongás birodalma (12) 2D - 18:10
Kung Fu Panda 4 (7) 2D - 15:50
Most vagy soha! (12) 2D - 13:20

Ezt már olvasta?

Címkék: CINEMAX
Cookies