Back to top

Hétvége a CineMax-ban - 1. hét

Publikálva: 2016, január 9 - 10:00
Mit nézhetünk magyar szinkronnal ezen a hétvégén?

A dunaszerdahelyi Max bevásárlóközpont 2007-től várja a nagyközönséget. 2011-től már nem kell Magyarországra utaznunk, ha magyar szinkronnal szeretnénk megtekinteni egy-egy mozifilmet, hiszen a modern digitális technika ezt lehetővé tette Szlovákiában is. Ezen a hétvégén a következő filmeket nézhetjük anyanyelvünkön:

Holtpont (Point Break) - akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 9., szombat, 17:50
Néhány rendkívül szokatlan bűntényt követően a fiatal FBI-ügynök, Johnny Utah (Luke Bracey), beépül egy csapat adrenalinfüggő élsportoló közé. A férfi életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy az elképesztő bűnesetek mögött a karizmatikus Bodhi (Edgar Ramirez) és őrült bandája áll.
Főszereplők: Johnny Utah (Luke Bracey), Bodhi (Edgar Ramirez), Samsara (Teresa Palmer), Angelo Pappas (Ray Winstone).

Aljas nyolcas (The hateful eight) - amerikai western
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 9., szombat, 19:50
Az Aljas nyolcas főhősei sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek? Quentin Tarantino filmje.
Főszereplők: Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson), John Ruth (Kurt Russell), Oswaldo Mobray (Tim Roth), Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), Chris Mannix (Walton Goggins), Joe Gage (Michael Madsen).

A nagy dobás (The big short) - amerikai életrajzi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 9., szombat, 17:10; 2016. január 10., vasárnap, 20:40
Amikor négy kívülálló észrevette azt, amit a nagy bankok, a média és a kormány nem akart észrevenni - a gazdaság globális összeomlását -, támadt egy ötletük: A nagy dobás. Bátor befektetésük a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket, ahol meg kell kérdőjelezniük mindenkit és mindent.
Főszereplők:  Michael Burry (Christian Bale), Ben Rickert (Brad Pitt), Jared Vennett (Ryan Gosling), Evie (Karen Gillan), Cynthia Baum (Marisa Tomei).

Ezt már olvasta?

Cookies