Back to top

Hétfőn autogramosztás és HP Extra a MOL Arénában!

Publikálva: 2022, november 27 - 09:44
Hétfő koraeste a DAC csapata autogramosztásának ad helyszínt a MOL Aréna, amely után a szurkolók élőben kérdezhetik Adrian Guľa vezetőedzőt a Hazai pályán extra kiadásának nyilvános forgatásán.
Hétfőn autogramosztás és HP Extra a MOL Arénában!

Az őszi idény már ugyan a múlté, de itt egy újabb nagyszerű lehetőség személyesen is találkozni a csapattal. 2022. november 28-án, hétfőn 17:00 órától a MOL Aréna Silver VIP helyiségében kerül sor a DAC futballistáinak és stábjának az autogramosztására. Az egész csapat a szurkolók rendelkezésére fog állni, a belépés a fő recepción keresztül lehetséges.

Gyere, és kérj autogramkártyát kedvenceidtől, vagy írasd alá az aktuális csapatposztert, illetve az új, 2023-as falinaptárt!

Figyelem! Hétfőig meghosszabbítottuk a Yellow-Blue Friday hétvégi akciónkat, amely akár 20-50 százalékos kedvezményt is nyújt a DAC store kijelölt termékeire.

Közvetlenül az autogramosztás után, 18:00 órától pedig a Silver VIP-ben alkalom nyílik személyesen is betekinteni a Hazai pályán forgatásába. Az élő beszélgető műsorunk extra kiadásának vendége Adrian Guľa vezetőedző lesz.

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, akár élőben a helyszínen, vagy online mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá. Kövessék az élő adást már most hétfőn!

Link a YouTube videóhoz: https://youtu.be/5Iqsg3BeLqU
Link a Facebook videóhoz: https://www.facebook.com/events/1181228902492752

A DAC csapata és Adrian Guľa vezetőedző már nagyon várja a szurkolókkal való találkozást!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies