Jelenlegi hely

Helyükre került dolgok

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, augusztus 12 - 09:23 | Színes
Volt már olyan érzésetek, hogy valami nincs rendben a céggel, ahol dolgoztok, a pénztárossal a kasszánál, a fagyiárussal a pult mögött, és persze Veled, aki néha örök elégedetlent játszva felcsattansz a legártatlanabb megjegyzéseken is?
Helyükre került dolgok

Mi lehet a baj? Talán érezted már az életedben, hogy nem vagy a helyeden, ez nem a Te utad, nem a jó csaj/pasi mellett horgonyoztál le és sajnos mégsem ez a legfinomabb nap érlelte paradicsom, amit valaha kóstoltál.

Igen, van úgy, hogy az út anélkül visz előre minket, hogy abba komolyabb beleszólásunk lenne.

Megszakadhatunk az erőfeszítésben, mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt mi szeretnénk. Bármivel próbálkozunk is, bárhogy akarjuk, bárhogy erőlködünk, mégsem kapjuk a várt eredményt, mégsem találjuk meg azt a bizonyos kiskaput.

Viszont léteznek körülöttünk olyan emberek is, akiknek a társaságában azt érezzük, általuk mi is az Ég kegyeltjeivé váltunk. Ott, náluk valahogy a helyén vannak a dolgok. Azt a hivatást űzi, amire született, azt teszi, amiben jó, s mindeközben kiegyensúlyozott és boldog is. Legyen ő a barátunk, vagy csak egy távoli ismerősünk, már messziről érezni, hogy itt bizony semmi sincs elcsúszva, minden a legnagyobb rendben van.

„Mondd már, mi a titok!” – kiáltotok fel magatokban.

Tudom, megértem. Mindannyian ezt keressük: a titkot, ami alapján az életünk úgy alakul majd, ahogy azt szeretnénk. Megkapjuk, ami kell, minden sorban megérkezik, egymás után, minden, amitől majd mi is boldogok lehetünk.

Kürthy Judit teljes cikkét a KlikkOut weboldalán olvashatják el!