Back to top

A HC DAC utánpótláscsapatainak felemás hétvégéje

Publikálva: 2024, március 27 - 06:52
Az idősebbek vereséggel zárták a hétvégét, a fiatalabbaknak könnyebben ment a hétvégi pontszerzés. Így játszottak a HC DAC utánpótláscsapatai.
A HC DAC utánpótláscsapatainak felemás hétvégéje

Hétvégi utánpótlás hírek, ahogy az edzők látták.

Bozsóky Marek, U19: „A Stomfa elleni meccs előtt bíztunk magunkban és a győzelemben is, de sajnos tíz perc után elkezdődött valami, amit én sem értek. Nagyon sok eladott labda, technikai hiba, amik után nem futottunk vissza védekezni, így az ellenfél öt gólos előnnyel zárta az első félidőt. A második félidőben ráadásul nyolc gólra is növelték előnyüket, de ebben a pillanatban mi felébredtünk és elkezdtünk játszani. Végül sajnos négy gólos vereséggel zártuk ezt a nagyon fontos meccset.”

U19 - 1. liga, felsőági rájátszás (1.-6.) 9. forduló
2024. március 24.
Dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnok
HC DAC Dunaszerdahely - HC Tatran Stupava 18:22 (9:14)

Brunczvik Tünde, U17: „Izgalmas mérkőzést játszottunk. Az első félidőben nagyszerű játékot mutattunk elől és hátul is, nagyon keveset hibáztunk. Viszont a második félidőben több technikai hibánk volt és ellenfelünk ezt kihasználta, így sajnos elvesztettük a mérkőzést. Ilyen mérkőzésekből lehet tanulni, fejlődni.”

U17 - 1. liga, felsőági rájátszás (1.- 6.) 9.forduló
2024. március 24.
Dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnok
HC DAC Dunaszerdahely - HC Tatran Stupava 19:23 (12:10)

Gútay Straka Mária, U14: „Készültünk erre a szombati napra, mind a négy mérkőzésen maximálisan oda szerettük volna tenni magunkat. Ez sikerült is.

Szered és Pöstyén csapata ellen többnyire szoros ki-ki mérkőzéseket szoktunk játszani, szombaton viszont egyértelműen kezünkbe vettük az irányítást és esélyt sem adtunk ellenfelünknek. Jól működött a védekezésünk és támadásban is hatékonyak voltunk. Külön öröm, hogy minden játékos jól szállt be a meccsbe és hozzá tudott tenni valamit. Kifejezetten jó mérkőzések voltak. Pöstyén B és Galgóc csapata ellen magabiztos játékkal, nagyarányú győzelmet arattunk. Különböző formációkban tudtunk gyakorolni, mindenki feliratkozott a góllövők listájára.

Vasárnap picit döcögősebben ment a mérkőzés, de ez érthető is, mivel sűrű volt a hétvége a lányoknak. Ellenfelünk feladta a leckét, nem adták könnyen a győzelmet. Bár voltak hibák, 4-5 gólos előnyünket meg tudtuk tartani. Külön öröm számomra, hogy mindig más-más játékos tud olyan pluszt hozzáadni a mérkőzéshez, ami átsegít minket a nehezebb szakaszokon.”

U14 - Nagyszombat megyei bajnokság
2024. március 23.
Dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnok
HC DAC Dunaszerdahely A - Slávia Sereď 31:25 (19:13)
HC DAC Dunaszerdahely B - MHK Pieštany B 40:11 (22:7)
HC DAC Dunaszerdahely A - MHK Pieštany A 25:13 (16:3)
HC DAC Dunaszerdahely B - HC Sportacademy Hlohovec 49:14 (25:4)

U14 - Nyitra megyei bajnokság
2024. március 24.
HC DAC Dunaszerdahely - Naszvad 26:21 (14:10)

Mészáros Ildikó, U12 A: „A mérkőzés elejétől mi irányítottuk a játékot, fokozatosan húztunk el ellenfelünktől. Próbáltuk minél több lőtt, illetve minél kevesebb kapott góllal zárni a mérkőzést. Igyekeztem mindenkinek egyforma játéklehetőséget adni.”

U12 - Nyitra megyei bajnokság
2024. március 24.
HC DAC Dunaszerdahely - Naszvad 33:6 (12:4)

Brunczvik Tünde, Fodor Lilla, U8: „A 2015-ös születésű lányok versenyén két csapattal indultunk. Elvittünk több fiatalabbat is, hogy tapasztalatot szerezzenek és a szabályokat elsajátítsák. Ők először meg voltak illetődve, de meccsről meccsre egyre jobban felvették a ritmust, melynek nagyon örültünk kolléganőmmel, Lillával. A tapasztaltabb lányokon látszott, hogy több mérkőzést játszottak már és csak dicsérni tudjuk őket, mivel nagyon jól játszottak. Az eredményeket nem számolják ezeken mérkőzéseken, ami szerintem jó dolog; lényeg, hogy minden kis játékos élvezze a játékot.

Köszönjük a vágsellyei csapatnak, hogy a lányokat meglepték kis nyuszis ajándékokkal.”

U8 - Nagyszombat és Nyitra megye közös bajnoksága
2024. március 23.
Vágsellye

Facebook / HC DAC Dunaszerdahely

Ezt már olvasta?

Cookies