Back to top

Hazánk büszkeségei címmel hirdetnek rajzversenyt

Publikálva: 2023, november 11 - 09:03
A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány újabb pályázattal igyekszik elősegíteni, hogy a fiatal korosztály minél jobban tudatában legyen annak, mi minden miatt is lehetünk büszkék hazánkra. A mostani rajzpályázatunk témáját is ennek jegyében választottuk ki: szeretnénk ráirányítani a fiatalok figyelmét hazánk büszkeségeire és arra ösztönözni őket, hogy rajzaikkal jelenítsék meg ezeket a témákat. 
Hazánk büszkeségei címmel hirdetnek rajzversenyt

„Tudjuk, hogy a hazaszeretet, a Magyarország iránt érzett büszkeség egy összetett, sokrétű dolog. Mi most arra kérünk mindenkit, hogy a sok közül egyet válasszon ki: lehet ez egy hely, egy esemény, egy magyarságra jellemző dolog, egy történelmi, irodalmi, tudós személy vagy akár egy találmány, hungarikum stb. és arról készítsen egy rajzot. Arra számítunk, hogy a sok különféle rajzból összeáll, mi az a sok száz dolog, ami miatt büszkék lehetünk a hazánkra.”

A Hazánk büszkeségei rajzpályázatot nem csak a kárpát-medencei, hanem a diaszpórában élő általános és középiskolások számára hirdetik meg. A verseny összdíjazása 400 ezer forint, amelyet egyrészt a szakmai zsűri értékelése alapján, másrészt pedig a közönségszavazás alapján díjazottak kaphatnak meg a nevezők.

A versenyről a további részletek az alábbi honlapon érhetőek el:

https://fiatalokanemzetert.hu/rajzpalyazat/

Ezt már olvasta?

Címkék: rajzverseny
Cookies