Back to top

Hazai pályán Németh Antallal

Publikálva: 2021, április 8 - 13:36
Négy hét után játszik újra hazai mérkőzést a DAC, méghozzá a Slovan ellen. A rangadó előtt Bernd Storck jobbkezével, Németh Antallal beszélgetünk élőben.
Hazai pályán Németh Antallal

A héten két fontos összecsapást abszolvál csapatunk: tegnap sikerrel vettük a rózsahegyi akadályt a kupában, vasárnap pedig a pozsonyi Slovant fogadjuk a MOL Arénában. Ez lesz a 2021-es tavasz negyedik hazai találkozója, négy hét után játszunk végre ismét stadionunkban.

Mint minden hazai bajnoki mérkőzés előtt, ezúttal is jelentkezik hagyományos élő beszélgető műsorunk. A Hazai pályán stúdióvendége Németh Antal, a DAC másodedzője lesz. Vele beszélgetünk a sárga-kékek és a magyar válogatott legutóbbi mérkőzéseiről, illetve a hétvégi DAC-Slovan derbiről.

A műsor e heti adását 2021. április 9-én, pénteken 18:00 órai kezdettel élőben megtekinthetik a DAC hivatalos Facebook profilján és a YouTube-csatornáján.

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, méghozzá mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá.

Kövessék élő adásunkat már most pénteken!

Link a YouTube videóhoz: https://youtu.be/S9kl79TDmrg
Link a Facebook videóhoz: https://www.facebook.com/events/947541429348317

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Németh Antal, DAC