Back to top

Hazai pályán Gőgh Árpival!

Publikálva: 2020, június 23 - 14:40
Az újraindítás utáni első mérkőzések elemzése és a DAC-Slovan rangadó felvezetése. Csütörtökön Gőgh Árpáddal jelentkezünk élőben a MOL Arénából.
Hazai pályán Gőgh Árpival!

Hazai pályán nevet kapta a DAC új programformátuma, amelyet a szezon újraindulása utáni első két hazai meccs előtt indítottunk és amelyet mindig az adott hétvégi hazai összecsapás hetében sugárzunk.

A műsor második adását már most csütörtökön, 2020. június 25-én 18:00 órai kezdettel élőben megtekinthetik a DAC hivatalos Facebook profilján és a YouTube csatornáján. A stúdióban a DAC-ot hosszú időn át erősítő és jelenleg az U19-es csapatunk mellett segédedzőként dolgozó Gőgh Árpádot látjuk vendégül. Az egykori kiváló középpályás a gazdag pályafutása során a Slovanban is szerepelt, de a mi klubunkban hagyta a legmélyebb nyomot maga után. Különböző korszakokban viselte a DAC mezét, az 1992/93-as és a 2006/07-es szezonok között összesn 103 mérkőzésen lépett pályára sárga-kékben a két legmagasabb osztályban, ezeken 17 gólt szerezve.

A csapat legutóbbi találkozóinak elemzése mellett a friss bajnok pozsonyi Slovan elleni nagy rangadóról is szót ejtünk.

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, méghozzá mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá.

Kövessék élő adásunkat már most csütörtökön!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies