Jelenlegi hely

Hazai pályán EXTRA Világi Oszkárral!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, július 8 - 19:13 | DAC hírek
Szezonvégi beszélgetés Világi Oszkárral – a DAC tulajdonosával élőben jelentkezünk klubunk hivatalos Facebook-oldalán. A pénteki adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni.
Hazai pályán EXTRA Világi Oszkárral!

Péntek este ismét élőben jelentkezik a Hazai pályán EXTRA kiadása, amely során Világi Oszkár, a DAC tulajdonosával értékeljük az elmúlt hónapok eseményeit, de szóba kerül a bérletek kérdése is, illetve a következő szezonra vonatkozó tervei.

Az adást 2020. július 10-én, pénteken 18:00 órai kezdettel élőben megtekinthetik a DAC hivatalos Facebook profilján és a YouTube csatornáján.

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, méghozzá mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá.

Várjuk a kérdéseket!

Világi Oszkár nem reagál erkölcsbe ütköző vagy stílusában nem megfelelő kérdésekre, illetve fenntartjuk a lehetőségét, hogy azonos tartalmú kérdések esetén csak az első kerüljön megválaszolásra! Amennyiben kezelhetetlen mennyiségű kérdés érkezik, akkor természetesen igyekszünk majd a későbbiekben reagálni, illetve az érdekesebb témákat a dac1904.sk-n kifejteni!

dac1904.sk / Nagy Krisztián

Címkék: DAC, Világi Oszkár