Jelenlegi hely

Hazai pályán EXTRA Bernd Storckkal!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, június 29 - 13:31 | DAC hírek
A Slovan elleni rangadó előestéjén Bernd Storck vezetőedzővel beszélgetünk élőben klubunk hivatalos Facebook-oldalán. Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni.
Hazai pályán EXTRA Bernd Storckkal!

Kedd este élőben jelentkezik a Hazai pályán EXTRA kiadása, amely során Bernd Storck, a DAC vezetőedzője várja a szurkolók kérdéseit.

Az adást 2020. június 30-án, kedden 18:30 órai kezdettel élőben megtekinthetik a DAC hivatalos Facebook profilján és a YouTube csatornáján.

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, méghozzá mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá.

Várjuk a kérdéseket!

Bernd Storck nem reagál erkölcsbe ütköző vagy stílusában nem megfelelő kérdésekre, illetve fenntartjuk a lehetőségét, hogy azonos tartalmú kérdések esetén csak az első kerüljön megválaszolásra! Amennyiben kezelhetetlen mennyiségű kérdés érkezik, akkor természetesen igyekszünk majd a későbbiekben reagálni, illetve az érdekesebb témákat a dac1904.sk-n kifejteni!

dac1904.sk

Címkék: DAC, Bernd Storck