Back to top

Hazai pályán Czuczi Mátyással

Publikálva: 2021, április 29 - 06:00
A szezon utolsó előtti hazai mérkőzése előtt ma 18 órától a DAC másodedzőjével, Czuczi Mátyással „találkozhatnak” az érdeklődők.
Hazai pályán Czuczi Mátyással

Az aktuális bajnoki idényben már csak két alkalommal játszik a MOL Arénában a DAC. A 2021-es tavasz utolsó előtti hazai mérkőzésén a táblázat 4. helyén álló zsolnai csapatot fogadjuk, méghozzá szombaton 14:30-tól.

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, minden hazai bajnoki mérkőzésre élő beszélgető műsorunkkal hangolunk. Ezúttal sem lesz másképp – a hétvégi találkozó előtt is jelentkezik a Hazai pályán, amelynek stúdióvendége Czuczi Mátyás, a DAC másodedzője lesz. Vele beszélgetünk a sárga-kékek legutóbbi mérkőzéseiről, az edzőváltásról, illetve a DAC-Zsolna bajnokiról.

A műsor e heti adását 2021. április 29-én, csütörtökön 18:00 órai kezdettel élőben megtekinthetik a DAC hivatalos Facebook profilján és a YouTube csatornáján.

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, méghozzá mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá.

Kövessék élő adásunkat már most csütörtökön!

Link a YouTube videóhoz: https://youtu.be/C0Qm48nBOeA
Link a Facebook videóhoz: https://www.facebook.com/events/483780419727881

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Czuczi Mátyás