Back to top

Hazai pályán Czuczi Mátyással

Publikálva: 2021, február 17 - 14:15
A tavaszi idény első hazai mérkőzése előtt a DAC új videóelemzőjével és pályaedzőjével, Czuczi Mátyással beszélgetünk élőben.
Hazai pályán Czuczi Mátyással

Vasárnap újra a MOL Arénában lép pályára a DAC! A 2021-es év első hazai mérkőzésén a táblázat harmadik helyén álló zsolnai csapatot fogadjuk.

Ahogy azt már szurkolóink a tavalyi esztendő során megszokhatták, minden hazai bajnoki mérkőzés előtt élő beszélgető műsorral hangoltunk. Ez idén sem lesz másképp – a hétvégi találkozó előtt is jelentkezik a Hazai pályán, amelynek stúdióvendége Czuczi Mátyás, a DAC új videóelemzője és pályaedzője lesz. Vele beszélgetünk a sárga-kékek tavaszi nyitányáról, illetve a DAC-Zsolna bajnokiról.

A műsor e heti adását 2021. február 18-án, csütörtökön 18:00 órai kezdettel élőben megtekinthetik a DAC hivatalos Facebook profilján és a YouTube csatornáján.

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, méghozzá mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá.

Kövessék élő adásunkat már most csütörtökön!

Link a YouTube videóhoz: https://youtu.be/x_uTmIkReU4
Link a Facebook videóhoz: https://www.facebook.com/events/479953639843245/

 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Czuczi Mátyás