Jelenlegi hely

Havi 99 euróért irodát Dunaszerdahely belvárosában?

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 15 - 08:02 | Színes
Egy dunaszerdahelyi irodát keres induló vállalkozásának, ami jó helyen található, inspiratív, jól felszerelt és hasonló beállítottságú emberek veszik körbe?
Havi 99 euróért irodát Dunaszerdahely belvárosában?

Ha igen, akkor az Anchor, Dunaszerdahely első coworking háza tökéletes lehetőséget kínál Önnek. A nyugaton már elterjed közösségi iroda ötlete végre városunkban is megvalósult, s a Duna Palota negyedik emeletén kiváló kilátás várja az irodából és annak teraszáról is arra a településre, amely akár sikerei alapja lehet.

A coworking ugyanis egy olyan irodát jelent, ahol nem egy vállalat munkatársai dolgoznak, hanem olyan személyek, akik az otthonról végzett irodai munka helyett egy jó hangulatú környezetben, kreatív emberek között szeretnék megvalósítani terveiket. Ahogy a Németh házaspártól megtudom, a dunaszerdahelyi Anchor is ilyen hely, s a tavaszi indulás óta kialakult egy csapat, aki akár napi szinten is bejár a közösségi irodájukba dolgozni.

A fiatal házaspár egy sikeres, szemüvegek kereskedésével foglalkozó online-shopot működtet több országban, s amikor új dunaszerdahelyi irodájuk egy részét kihasználatlannak találták, úgy döntöttek, coworking számára nyitják meg azt. A magas minőségi szinten kialakított és felszerelt iroda jelenleg egyidejűleg hat embernek ad helyet a munkára, de az asztalok és székek száma a nagy érdeklődésre való tekintettel bővülni fog.

Némethék dicsérik a munkát, hiszen a közösségi iroda mellett helyezkedik el az ő céges részlegük is, s mint megjegyzik nem csak a bérlőkre, hanem az ő alkalmazottjaikra és személyesen rájuk is jó hatással van ez a csapat, amelyben grafikus, értékesítő egyaránt megtalálható. Éppen ez a lényege az világszerte hódító ötletnek, hogy a kisvállalkozók vagy éppen induló vállalkozások ilyen módon kapjanak egy olyan helyet, amelyben nem kell az otthon magányában dolgozniuk és másrészt a magán és szakmai életük is elkülönül. És közben nem is kell minden bevételüket a bérletre költeniük.

A bérlőket pedig igazi szabadság fogadja. Dönthetnek úgy, hogy csak egy napra bérlik ki az iroda egy asztalát, ekkor 9 eurót fizetnek, egy hét esetén az ár 39 euró, egy hónapra 99 euró, ebben az esetben viszont már állandól asztal és korlátlan, heti 168 órás használat is biztosított. Mint megtudjuk, éppen a havi megoldás a legnépszerűbb és van olyan is, aki a kezdetektől bérlő, tehát neki nagyon bevált ez a megoldás.

Nem is meglepő, hiszen a növekvő bérleti díjak mellett egy kisebb vállalkozónak az előleg és a magas indulási költségek helyett sokkal jobb megoldásnak tűnik a város központjában egy olyan helyet találni, ahol a kreatív környezet mellett nem csak konyha, illemhelység, kávéautomata, monitor, internet és a takarítás megoldott egy árért, hanem igény esetén akár tárgyalót is bérelhet.

A nemzetközi vállalati trendek egyike már Dunaszerdahelyre is megérkezett, s a gazdasági fellendülés idején ez is egy kiváló lehetőséget teremthet a kreatív ötletek könnyebb megvalósítására. Most pedig a próbanapos akció keretében egy napig ingyenes ki is próbálható az iroda.

Ennek részleteiről és az Anchor szolgáltatásairól a cég honlapján ( http://anchor.sk/hu/), a 421 911 124 698 -as telefonszámon vagy a hello [at] anchor.sk-n">hello [at] anchor.sk  elérhetőségen érdeklődhetnek!

(PR)