Back to top

A határon túl is közvetíti a nyár legfontosabb világeseményét az M4 Sport

Publikálva: 2022, június 11 - 07:58
Öt év elteltével, 2017 után 2022-ben is az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti a FINA vizes világbajnokságot, amelynek június 17. és július 3. között Magyarország ad otthont. Hosszas tárgyalásokat követően a közmédiának sikerült elérnie, hogy e világeseményt Erdélyben és a Felvidéken is követhesse a külhoni magyarság az M4 Sporton.
A határon túl is közvetíti a nyár legfontosabb világeseményét az M4 Sport

A szerződéses és a technikai feltételeit is megteremtette a közmédia annak, hogy a várva várt vizes világbajnokságot Erdélyben és a Felvidéken is láthassák a magyar nézők kábeles adás segítségével az M4 Sporton. A tavalyi labdarúgó Európa-bajnokság mellett, a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Eb-t és az ötkarikás játékokat is így tudta követni a határon túli magyarok jelentős része a nemzet sportcsatornáján. Akik látták ezeket a kiemelt sporteseményeket, vagy a magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzéseit, számukra elérhető lesz a vizes vb is.

„Az MTVA folyamatosan arra törekszik, hogy a külhoni magyarok minél több nemzetközi sporteseményt követhessenek az M4 Sporton. A rengeteg fáradozás eredménye, hogy a magyar válogatott összes találkozóját, a Nemzetek Ligája-döntőjét és ahogy eddig, úgy a soron következő két Eb-t is elérhetővé tettük kábelen Erdélyben és a Felvidéken is. Ehhez csatlakozik a nyári hazai rendezésű vizes vb is, amelynek valamennyi eseményét láthatják a kábeles jogokkal rendelkező határon túli nézők” – jelentette be Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója a magyar-angol Nemzetek Ligája összecsapást követően az M4 Sporton.    

A közmédia kéri, hogy aki rendelkezik a megfelelő előfizetéssel, ám ennek ellenére nem tudja nézni az M4 Sport közvetítéseit, jelezze és érdeklődjön a szolgáltatójánál!

FINA vizes világbajnokság – június 17. és július 3. között az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon.

Felvidek.ma/MTVA

Ezt már olvasta?

Cookies