Jelenlegi hely

Használja ki a Slovanet karácsonyi internet-ajánlatát még ma!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 13 - 06:31 | Színes
A Slovanet a kötetlen internet, illetve internet- és TV-csatorna csomagok kedvezményes, január végéig érvényes, ajánlatával szólítja meg a potenciális érdeklődőket.
Használja ki a Slovanet karácsonyi internet-ajánlatát még ma!

A Slovanet távközlési szolgáltató nyilvánosságra hozta az idei karácsonyi ajánlatát. Az új ügyfelek a legtöbb internetcsomagot 2018. január végéig rendkívül kedvező áron, havonta csupán 7,87 euróért aktiválhatja. Ez annyit jelent, hogy minél előbb választja, annál többet fog megtakarítani. A kedvezményes ár minden új önálló, vagy hívó programokkal kombinált internet-programra érvényes (kivéve az LTE 8, LTE 30 és egyes AERO programokat).

Vegye igénybe a kedvezményes kombinált internet és TV-csomagunkat

A TV-szolgáltatások által lefedett régiókban új és régi ügyfeleink egyaránt igénybe vehetik a kombinált internet és Tv-csomagunkat, melynek ára csupán 17,17 €, és szintén január végéig érvényes. Mindkét szolgáltatás egyidejű igénybevétele tehát még jobban megéri. Az adott csatlakozási ponttól függően tájékozódhat arról, mely internet- és TV-programokat lehet egy-egy konkrét helyen ezen a kedvezményes áron igénybe venni. Néhány helyen a leggyakoribb típusú OPTIK 100 csatlakozás is igénybe vehető.

A kötetlen internet és TV rendkívül nagy előnyt jelent

A kedvezményes árak mellett a Slovanet egy olyan egyedülálló előnnyel várja az érdeklődőket, amely a többi szolgáltatóval összehasonlítva párját ritkító a háztartások részére mind az internet, mind a TV-programok kínálata kötetlen, miközben fenntartja a kedvezményes havi díjakat, illetve a telepítés és a berendezések csökkentett árait (router, set-top box, stb.).

A kábelhálózatokon keresztül terjesztett Maxi Televízió is kedvezményes

A Slovanet a kábel-TV-hálózatok legtöbb régi és új ügyfelei részére kedvezményes áron kínálja az új Maxi Televízió aktiválását is, amely a hagyományos kábel-TV-hálózatokkal összehasonlítva 13 digitális Tv-csatornát kínál, választható tematikus és prémium csomagokat, HD-minőségű programokat és egyes TV-csatornákhoz 7-napos archívumot is. Minden egyes ügyfél az első 6 hónapra teljesen ingyen juthat hozzá a TV-Box berendezéshez.

Kiegészítő információk a kötetlen csatlakozásról

A kedvezményes kötetlen szolgáltatások kínálata a Slovanet saját üzemszeri távközlési és TV-hálózati csatlakozások esetében vehető igénybe. Kötetlen csatlakozás egyéb szolgáltatók hálózatain keresztül is igénybe vehető (pld. DSL típusú internet), azonban a kedvezmények egy része nélkül.  Az internet új karácsonyi kedvezményes ára (január végéig csupán havi 7,87 €), azonban az említett DSL-csatlakozás, illetve kötött szerződés esetében is érvényes. A kötetlen csatlakozásról szóló szerződések felmondási határideje 3 hónap. A kötetlen programok kínálata a Slovanet által nyújtott szolgáltatások színvonalának folyamatos emelésének köszönhető. Szinte minden egyes internet-csatlakozáshoz kedvezményes hívó program is választható.

Érdeklődjön a kínálat hozzáférhetőségéről a saját lakhelyén

A karácsonyi kedvezményes internet és TV-programok további részleteit, valamint az elérhetőség rendelkezésre állásának ellenőrzéséhez látogassa meg a www.slovanet.sk honlapunkat, vagy hívja az ingyenes telefonszámunkat: 0800 608 608.

(PR)