Back to top

Háromszáznál is többen futottak Kevinért

Publikálva: 2019, szeptember 29 - 18:56
Ahogy az elmúlt három évben, az idén is szeptember utolsó vasárnapján rendezte meg a MAX üzletközpont a MAX Run elnevezésű jótékonysági rendezvényt. Ezúttal a nagymegyeri Kevin és családja kapta a rendezvény során befolyt összeget.
Háromszáznál is többen futottak Kevinért

Ugyan kevesebb futó jött el, mint az előző évben, de Ferenci Ildikó menedzser újításának köszönhetően közel akkora összeget sikerült gyűjteni az akció során, mint az elmúlt évben.

„Mivel a korábbi években is előfordult, hogy jöttek olyanok, akik futni ugyan nem szerettek volna, de anyagilag hozzá akartak járulni rendezvényünkön keresztül a MAX Run kedvezményezettjének támogatásához, ezért az idén a futásba regisztrálók mellett önkéntes hozzájárulást is fogadott az egyik standunk” – mondta el Ferenci Ildikó. „Így az induló 52 gyermek és 269 felnőtt futó regisztrációs díja (1.805,-€) mellé további 765,03€ folyt be a társszervező Vöröskereszt kasszájába.”

A szép napsütésben Kevin és szülei a helyszínen élvezték a jótékonysági rendezvényen részt vevők kitüntetett figyelmét, majd az utolsó futó beérkezése után a pódiumon kapták meg a begyűjtött összeget.

De ezzel még nem ért véget az ajándékok sora!

Bugár Noémi és Soós Patrícia egy kizárólag Kevin részére készített koreográfiát mutattak be a fiú kedvenc énekese, Majka egyik legismertebb számára, a Mindenki táncol-ra. A rendezvény háziasszonya, Inka Galbáčová is csatlakozott az ajándékozókhoz, csodás hangján szólalt meg az ismert dallam, a Hallelujah, mely bizony könnyeket csalt Kevin, és sok résztvevő szemébe.

A futók sem mentek haza ajándékok nélkül. Akik regisztráltak valamelyik futókategóriába, mind bekerültek egy sorsolásba, a tombola során pedig sok-sok ajándék talált gazdára.

A délelőtt során készült felvételeket Képgalériánkban tekinthetik meg.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Címkék: MAX Run
Cookies