Back to top

Három próbajátékos is teret kap

Publikálva: 2016, január 17 - 07:54
A 25 fős keretben három próbajátékos is helyet kapott.
Három próbajátékos is teret kap

Pénteken a DAC elindult Jablonec nad Nisou-ba, ahol szerdáig edzőtáborozáson vesz részt. Ez a téli felkészülés első összpontosítása, a másodikat február 5.- és 14. között Törökországban végzi majd a csapat. Észak-Csehországban az edzések mellet egy felkészülési mérkőzést is játszunk - vasárnap 16 órától a hazai FK Jablonec, a cseh élvonal őszi 8. helyezettje ellen.

Játékosaink és a stáb átmeneti otthona a Mšeno nad Nisou városrészben található Břízky hotel lesz. A szállodától kőhajításra van a jabloneciek edzőközpontja, ahol majd a mi csapatunk is gyakorol. Szintén a központ műfüves pályáján rendezik a vasárnapi találkozót.

A ma kezdődő edzőtáborba 25 játékost nevezett Tomislav Maric vezetőedző, köztük három kapust és huszonkét mezőnyjátékost. A hét próbajátékon lévő labdarúgó közül hárman továbbra is a keretben maradtak - a húszéves horvát támadó Krešimir Kelez, valamint a két francia: Nicolas Staerck jobbhátvéd és Loic Gagnon támadó középpályás (a felvételen balról Kelez, Staerck és Gagnon). Az utazók közt van továbbá Trajcsik Patrik B-csapatunkból, valamint ketten az U19-ből - Kollár Roman és Slavomír Pagáč.

A csehországi edzőtáborba utazó játékosok: Tujvel, Milošovič, Slávik (kapusok) - Asanovic, Michalík, Kwin, Ljubicic, Straka, Pačinda, Ľupták, Horváth, Sarr, Simon Pambou, Brašeň, Štepanovský, Stephens, Mészáros, Szarka, Kollár, Pagáč, Trajcsik, Davis, Gagnon, Staerck, Kelez (mezőnyjátékosok). Polievka és Černák korosztályos válogatottjába kapott behívót, ezért nem tartottak a társakkal.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies