Jelenlegi hely

Hangulatos magyar majális

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, május 8 - 14:43 | Kultúra
Már a délelőtti órákban elindult és egészen estig tart az ötödik alkalommal megrendezett Magyar Majális a Városi Szabadidőparkban.
Hangulatos magyar majális

A Csemadok Dunaszerdahelyi Területi Választmánya mellett működő Ifjúsági Tanácsának szervezésében folytatódott a majálisok megszakadt sorozata, s idén is kiváló csallóközi művészeket, zenészeket, táncosokat és hagyományunk ápolóinak tapsolhat a nagyérdemű.

Mellettük csallóközi ételekből, italokból, de gyermekprogramokból sincs hiány, de civil szervezetek is képviseltetik magukat a kellemes májusi időjárásban. Hájos Zoltán polgármester beszédében örömét fejezte ki, hogy ismét megrendezésre került a majális, amikor is a közösségünk tagjai ismét találkozhatnak. Sátor Zoltán, a Csemadok Dunaszerdahelyi Területi Választmányának elnöke is üdvözölte a rendezvény megvalósulását és a népes érdeklődőket, résztvevőket. A szervezők nevében Sátor Veronika mondot köszönetet, hogy eljöttek a közös ünneplésre, majd közös erővel, a város vezetőjének és képviselőinek segítségével a májusfát is felállították.

A rendezvényen Horváth Zoltán és A.Szabó László alpolgármesterek is tiszteletüket tették, több városi képviselővel és a városi hivatal munkatársaival egyetemben.