Jelenlegi hely

Hamarosan újabb üzletközpont nyílik Dunaszerdahelyen!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, március 14 - 16:14 | Hírek
Az elkövetkező hetekben újabb üzletközpont kezdheti meg működését városunkban.
Hamarosan újabb üzletközpont nyílik Dunaszerdahelyen!

Az elmúlt évben átalakításra került a Tesco Galéria üzletközpont melletti körforgalom és az út is egy sávval bővült, amely a közlekedést is javítani tudta, hiszen a Galánta irányába haladók vagy arról érkezők így is ki tudják kerülni a forgalmasabb városi útszakaszokat. Már akkor beszámoltunk róla, hogy egy üzletközpont is épül a Tesco mellett, amely el is készült, s hamarosan feltehetően üzletekkel telik meg.

A beruházó megkeresésünk ellenére nem akart az üzletek kapcsán nyilatkozni, de az már most nyilvánvaló, hogy az épület több nagyobb országos hálózat üzletének ad majd otthont. Közülük elsőként a Planeo Elektro kapcsán vált nyilvánvalóvá az üzletnyitás, hiszen már hetekkel korábban munkaerőt kerestek a legnagyobb munkakereső portálon. Azóta az üzletet is elkezdték berendezni, és Somorja után, ahol éppen ma nyitottak üzletet, a vállalat ügyfélszolgáltanál azt is megtudtuk, hogy március 28-án szeretnék megnyitni a dunaszerdahelyi boltjukat.

Az elektronikia cikkeket értékesítő hálózat egész Szlovákiában működik, több mint 40 üzletük van, s a hálózatként 2009 óta vannak jelen a piacon. A városban feltehetően az egyik lánc dunaszerdahelyi üzletének bezárásával képződő piaci űrt is szeretnék kitölteni, bár ezen a területen több erős szereplő van Dunaszerdahelyen, akiket nehéz lesz megszorítani.

A másik üzlet, amely már hirdeti, hogy az üzletközpontban üzletet nyit, a Super Zoo, amely már 50 üzlettel van jelen az országban és ahogy nevéből is kitűnik, állatkereskedésként működik, amely a házi kedvenceknek (azok gazdái által) kínál bőséges kínalot eledelekből és kiegészítőkből. Tegyük hozzá, ennek az üzletnek is nagy versenyben kell majd helytállnia, hiszen ezen a piacon is jócskán adódik versenytárs a városban.

A bevásárlóközpont kapcsán további információkkal szolgálunk majd az elkövetkező hetekben.