Back to top

Hakszer Roland lett a szövetség alelnöke

Publikálva: 2016, október 3 - 11:28
Vasárnap október 2-án Somorján tartotta közgyűlését a Szlovák birkózó szövetség, ahol az egyes birkózó klubok és egyesületek küldöttjei az alapszabályzat értelmében az elkövetkezendő 4 éves ciklusra választottak új elnököt, alelnököket, valamint vezetőségi tagokat. A küldöttek javaslata és szavazata alapján a közgyűlés mgr. Ján Karšňák urat választotta meg a szövetség új elnökének
Hakszer Roland lett a szövetség alelnöke

Ezután az alelnökök személyéről szavazott a közgyűlés. A szabadfogású birkózásért és a női birkózásért felelős alelnöki posztra két személyt jelöltek a küldöttek Hakszer Rolandot (Dunaszerdahely) és Jozef Lohyňát (Kassa). A titkos szavazás végeredménye alapján 47:27 arányban Hakszer Roland kapott bizalmat. 
 

A kötöttfogású birkózásért felelős alelnöki posztra szintén két személyt jelöltek a küldöttek Szeiler Zoltán (Somorja) és Bátky Attila (Trencsén) személyében. A szavazást végül 43:31 arányban Szeiler Zoltán nyerte.  
 

A négy elnökségi tagok közé Karol Mikuška (Pozsony), Jaroslav Zaremba (Szinna), Vladimír Laco (Privigye) és Radnóti József (Rimaszombat) lettek megválasztva.
 

Ezt már olvasta?

Cookies