Back to top

A hagyomány folytatódott

Publikálva: 2022, június 25 - 07:28
Két év kényszerpihenő után, június 12–19. között dunaszerdahelyi, nagymegyeri és somorjai diákok nyolc felejthetetlen napot töltöttek Málta szigetén. Az út célja az volt, hogy fejlesszék angol nyelvtudásukat, ismerkedjenek külföldi diákokkal és felfedezzék a sziget szépségeit.
A hagyomány folytatódott

A diákok a máltai légitársaság gépével utaztak Bécsből. Minden nap délelőttönként az ESE nyelviskolában tanultak B1+ és B2 nyelvi szintnek megfelelő csoportokban, ahol keverve voltak más nemzetiségű diákokkal és kommunikációs készségeiket csiszolhatták.

Délutánonként részt vettek az iskola által szervezett programokon, amelyek változatosak és tartalmasak voltak.

A fővárost, Valettát nappal és este is megtekintették. Sok fürdési lehetőség is volt St. Juliansben, Melliehan és a Splash and Fun Parkban. A tenger vize nagyszerű élményt nyújtott. Volt bowling és mozi est is. Természetesen volt lehetőség vásárlásra, ajándékok beszerzésére is. Gozo szigete sem maradt ki, egy hajókirándulás alkalmával jutottunk el oda. 

A diákok befogadó családoknál voltak elszállásolva, ez is lehetőséget biztosított az angol nyelv használatára. Végül élményekkel gazdagodva tértek haza családjaikhoz. 

Köszönet a Bestest irodának a szervezésért és a minden évben meghirdetett lehetőségért. 

(klőr)

Ezt már olvasta?

Cookies