Jelenlegi hely

Ha szeptember, Sikifeszt!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, szeptember 14 - 15:36 | Hírek
A Sikabony Polgári Társulás az év során számos profin megszervezett akcióval hívja fel magára nem csak a városrész, de szűkebb régió lakosainak a figyelmét. Idén a Sikisörfeszt – hasonlóan mesterien megszervezett és levezényelt bombasztikus buliban, mint a korábbi években – a kétnapos Sikifesztben született újjá.
Ha szeptember, Sikifeszt!

A szeptember 7–8-án lezajlott kétnapos eseményt a pénteki nagykoncert nyitotta, amelyen az ET Band fellépését tombolta végig a közönség.

Természetesen ahogyan szem nem maradhatott szárazon a baráti nevetésektől, úgy a habos söröktől sem maradhatott torok leöblítetlen. És a hatalmas mennyiségben csapolt sör mellé persze ízig-vérig sikabonyias vendégség várta a kilátogatókat, hiszen mindenki megtalálhatta a maga számára legfinomabb falatot, illetve a legjobb társaságot – azaz a valóban felhőtlen kikapcsolódást. 

Szombat délután a Sikifeszt logójának a rajzpályázatát értékelték ki először – erre két alapiskolából (Szabó Gyula Alapiskola, Vámbéry Ármin Alapiskola) 13 tanuló 41 rajzot küldött be. A rajzpályázat nyerteseit az ebben társszervező Csallóközi Népművelési Központ igazgatójával közösen díjazta a polgári társulás elnöke, Simon Ferenc. A győztes rajzot Rózsa Emília készítette, akinek jutalmul 100 eurót ajánlottak fel, ám természetesen a többi fiatal sem ment el ajándék nélkül, hiszen ők könyvutalványt kaptak a Molnár könyv támogatásával.

Ezt követően fiatal zenei tehetségek léptek fel, majd a utánuk a felvidéki Kárpátia koncertjét bulizták végig a jelenlévők.

Végül éjjel kettőig a Diamond exclusive partyzenekar szórakoztatta a nagyérdeműt. És persze mellette a számos verseny, így a sörivó verseny, vagy a beer poong. A többféle Staropramen sör mellé pedig a finom ételeket a Franzi étterem biztosította a két nap kilátogató több mint félezer vendég, „sikifesztes” számára.

Címkék: Sikisörfest