Jelenlegi hely

Győzött Nagyölved ellen a fakó

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 14 - 07:33 | DAC hírek
Iván Alex találataival juniorcsapatunk megnyerte első estfényes bajnokiját, a vendégek tizenegyest hibáztak. A DAC B így kilenc pontot gyűjtött az angol hét során, bekapott gól nélkül, összesítve pedig négyre nyújtotta győzelmi sorozatát. A két klub megegyezése alapján felcserélődött az egymás elleni párharcok sorrendje, tavasszal Nagyölveden játszunk.
Győzött Nagyölved ellen a fakó

DAC B/Nyékvárkony - TJ Družstevník Veľké Ludince 2:0 (2:0)

2017.11.12., vasárnap, 15:30

Góllövő: 22. Iván, 45. Iván

Játékvezető: Bezák - 50 néző

DAC B/Nyékvárkony: Száraz - Blackman, Šimko, Varga G., Bajić - Kontár, Nagy - Ashiru, Tešlár (89. Tornai), Iván (88. Zsidek) - Grebač (67. Csóka). Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „Egy héten belül a harmadik meccset abszolváltuk, és örülök annak, hogy a srácok folytatták az utóbbi időben mutatott jól teljesítményüket. Főleg az első félidőben futballoztunk nagyon jól: türelmesek voltunk, irányításuk alatt tartottuk a mérkőzést, jól kombináltunk. Kicsit nehezebben találtuk az ellenfél betömörülő védekezésére az ellenszert, de ennek ellenére is sikerült több gólhelyzetet kialakítanunk, és kétgólos előnyre szert tennünk. A második játékrészben kicsit visszaesett a teljesítményünk, és az ellenfelünk párszor veszélyeztetett. A szerencse is mellettünk állt, hiszen ellenfelünk a második félidő elején büntetőt hibázott. Ennek ellenére a mérkőzés további részében tovább növelhettük volna az előnyünket. A második negyvenöt perccel nem lehetek teljesen elégedett, de ez rendben van. Mindent összevetve meg kell dicsérnem a srácokat és megemelni a kalapomat előttük amiatt, ahogy minden tekintetben remekül teljesítettek a nyolc nap alatt lejátszott három mérkőzésen. A szezon őszi feléből még egy összecsapás van hátra, amelyen szeretnénk tovább folytatni a győzelmi sorozatunkat a kellemetlen stílusú puhói gárda ellen. Hazai pályán megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy győzelemmel vonulhassunk a téli szünetre.”

Az utolsó őszi fordulóban B csapatunk pénteken 13:30-tól a Púhót fogadja Nyékvárkonyban.

Forrás: fcdac.sk