Jelenlegi hely

Győzelemmel kezdték az évet a kézis lányok

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, február 24 - 20:40 | Sport
A dunaszerdahelyi VSK győzelemmel kezdte a 2019-es évet az I.liga küzdelmeiben.
Győzelemmel kezdték az évet a kézis lányok

A téli szünet után a 12.fordulóval folytatódott a női kézilabda I.liga, s a csallóközi lányok Nagysurány otthonában vendégeskedtek. A tabellán a sárga-kékek az ötödik helyen éppen megelőzték az ellenfelüket, s ugyan a hazaiak lőtték a találkozó első gólját, de ezután már a dunaszerdahelyiek uralták a játékot, hiszen a következő percekben tíz gólt lőttek, miközben ellenfelük csak egyet, s már 2-10 is volt az állás. 

Juhos Kata remek formában játszott, sorra lőtte a gólokat, s a sárga-kékek 19-10-es vezetésnél mentek a szünetre. A biztos előny tudatában a dunaszerdahelyiek a második játékrészben kissé közelebb engedték magukhoz az ellenfelüket, de Juhos így is 14 gólig jutott, de Bugár Cintia is lőtt ötöt, s végül 25-33 lett az eredmény, amellyel már 6 pontra növelte előnyét a VSK a nagysurányiak előtt. A dunaszerdahelyiek így is az ötödikek, de csak két pontra vannak lemaradva a második galgóciaktól.

A jövő vasárnap vagyis március 3-án 17.30-tól már odahaza is bemutatkoznak a 2019-es évben a lányok, a sereghajtó mocsonokiak ellen pedig reményeink szerint ismét gólokban gazdag mérkőzést láthatunk a városi sportcsarnokban.

Nagysurány-VSK Dunaszerdahely 25-33 (10-19)

Címkék: női kézilabda