Back to top

Gyere velünk a DAC-ra: regisztráció a Zsolna elleni bajnokira

Publikálva: 2024, február 22 - 12:22
Mutatjuk, hogyan regisztrálhatja iskoláját vagy szervezetét az alapszakasz utolsó mérkőzésére.
Gyere velünk a DAC-ra: regisztráció a Zsolna elleni bajnokira

A Niké Liga 22. fordulójában, amellyel lezárul az alapszakasz, a Zsolna csapatát fogadjuk a MOL Arénában. Erre a találkozóra is várjuk az iskolák és szervezetek jelentkezését a Gyere velünk a DAC-ra! projekt keretén belül. A meccs látogatása mellett a diákok saját környezetükben is találkozhatnak a játékosainkkal.

Mostantól lehet jelentkezni a DAC-Zsolna ligamérkőzésre, amely 2024. március 2-án, szombaton, 17:00 órakor kezdődik.

Az említett találkozóra 2024. február 28-ig, szerda 12:00 óráig lehet regisztrálni. A jelentkezési formanyomtatványt innen töltheti le; kérjük, hogy kitöltése után küldjék el azt a marketing [at] dac1904.sk email címre. A jelentkezési lapra kérünk egy rövid indoklást, hogy miért éppen az ön iskoláját, szervezetét válasszuk. A legfrappánsabb választ beküldő a mérkőzés mellett a DAC játékosainak látogatását is élvezheti saját környezetében.

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről

A 2017-es év elején meghirdetett kezdeményezésünk olyan alap- és középiskolás diákok felé irányul, akik szeretnék élőben átélni a MOL Aréna hangulatát. Eddig már több száz fiatalt fogadtunk, a bővebb régió iskoláiból és fiatalokkal foglalkozó szervezeteiből.

A program keretében a DAC néhány játékosával ellátogatunk a kiválasztott iskolákba, ahol a diákok saját környezetükben, személyesen találkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szállítás és a meccsbelépők árát is a klub állja, sőt még DAC-os ajándékokkal is kedveskedünk a gyerekeknek.

A Gyere velünk a DAC-ra! felhívásra bármelyik ifjúsági szervezet, ill. alap- és középiskola jelentkezhet, ehhez csupán egy regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A maximális létszámot 30 diák és az őket kísérő 2 pedagógus/felnőtt alkothatja.

A meccsnapon az alábbiak szerint alakul a mintegy 4-5 órás program:
- a gyerekeket autóbusz veszi fel a saját iskolájuk előtt, 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, max. 40 km-re Dunaszerdahely környékén
- a DAC hazai mérkőzésének megtekintése a MOL Arénában
- ajándéktárgyak kiosztása, valamint fényképezkedés az A csapat tagjaival
- a találkozó után a gyerekek autóbusszal jutnak vissza az iskolába

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskoláknak és a szervezeteknek!

Nagy Krisztián / dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies