Back to top

Gyere velünk a DAC-ra – a rájátszásban is!

Publikálva: 2020, március 9 - 13:12
A felsőházi küzdelemben öt hazai mérkőzést játszik a DAC, ezekből háromszor fogadunk vendégeket a Gyere velünk a DAC-ra! projekt keretén belül.
Gyere velünk a DAC-ra – a rájátszásban is!

Vasárnap a DAC-Nagymihály bajnoki mérkőzéssel csapatunk megkezdi a felsőházi rájátszás küzdelmeit. Az összesen tíz fordulóból álló szakasz öt hazai találkozót foglal magába, köztük a Slovan és a Nagyszombat elleni rangadókat. Ezek kockázatos besorolásuk miatt kimaradnak a „Gyere velünk a DAC-ra!” projektből, ám a további három alkalommal megnyitjuk kapuinkat a fiatalok előtt.

A 2017-es év elején meghirdetett kezdeményezésünk olyan alap- és középiskolás diákok felé irányul, akik szeretnék élőben átélni a MOL Aréna hangulatát. Ősszel hat, tavasszal eddig egy (DAC-Szenice) hazai bajnokin tudtunk fogadni fiatalokat a bővebb régió iskoláiból és fiatalokkal foglalkozó szervezeteiből.

A tavasz második hazai bajnoki mérkőzésén (a múltheti DAC-Nagyszombat rangadón) az említett okból szünetelt a projekt, a DAC-Nagymihály találkozóra (2020. március 15., vasárnap 15:00 órától) azonban mától már lehet jelentkezni.

Ne habozzanak, hiszen az említett mérkőzésre csak holnapig, 2020. március 10., 24:00 óráig tart a regisztráció! A jelentkezési formanyomtatványt innen tölthetik le; kérjük, hogy kitöltése után küldjék el azt a jatek [at] dac1904.sk email címre. A jelentkezési lapra kérünk egy rövid indoklást, hogy miért éppen az ön iskoláját, szervezetét válasszuk. A legfrappánsabb választ beküldő a mérkőzés mellett a DAC játékosainak látogatását is élvezheti a MOL Arénában.

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről

A DAC hazai összecsapásaira szervezett élménykirándulás a belépők biztosításából, fotózásból és emléktárgyakból áll. A fiatalok továbbá megtekinthetik a stadiont, és a pályára is ráléphetnek. A projekt a Futballmánia égisze alatt fut.

A projektben iskolák, csapatok és szervezetek vehetnek részt, a Kárpát-medence teljes területéről. A maximális létszám 30 gyermek és 2 felnőtt kísérő pedagógus.

Az FC DAC 1904 a következő programot biztosítja:
- Az emléktárgyak átadása
- A DAC találkozójának megtekintése
- Fotózás a pályán, találkozás a játékosokkal

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskoláknak és a szervezeteknek!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies