Back to top

Gyere velünk a DAC-ra: a legnagyobb távolság

Publikálva: 2019, november 22 - 18:42
Az év utolsó hazai bajnokiján is fogad a DAC diákokat a sikeres projektjének keretén belül.
Gyere velünk a DAC-ra: a legnagyobb távolság

A végéhez közeledő 2019-es őszi szezon során már csak egy hazai bajnoki mérkőzést játszik a DAC. A jövő szombati DAC-Nyitra találkozóval zárul idén a „Gyere velünk a DAC-ra!” projektünk is. Ezúttal is több iskola jelentkezett be, ezek közül a losonci Kármán József Alapiskola és Óvoda diákjait választottuk.

Ők lesznek a projekt hároméves történetének legtávolabbról érkező résztvevői. Az ő jelentkező levelükben a következő indoklás olvasható:

„A losonci Kármán József Alapiskola és Óvoda diákjai vagyunk. Régi nagy álmunkat, bakancslistás vágyunkat szeretnénk megvalósítani a „Gyere velünk a DAC-ra” projekt keretében. Losoncon és környékén a magyarság már szinte szórványhelyzetbe került. Számunkra nagy lehetőség és élmény lenne részt venni élőben egy DAC-meccsen. Ez nekünk nem csupán fociélményt jelentene, hanem a magyarságunkban való megmaradás megerősítését is. A távolság miatt közülünk csak néhány embernek adatik meg a lehetőség, hogy a MOL Arénában egy DAC meccsen élőben szurkolhasson kedvenc csapatának.
Reméljük, hogy együtt énekelhetjük majd a MOL Arénában a DAC-himnuszt és együtt szurkolhatunk kedvenc csapatunknak. Hajrá DAC!”

Jó hírünk van a többi érdeklődő számára is: a kezdeményezés a 2020-as tavaszi idényben is folytatódik! A regisztrációval kapcsolatban kövessék honlapunkat!

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről itt olvashatnak bővebben.

Forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies