Back to top

Gyere velünk a DAC-ra - jön a folytatás!

Publikálva: 2019, szeptember 8 - 19:50
A DAC sikeres projektje az új iskolaévben is folytatódik. Határtalan szenvedéllyel!
Gyere velünk a DAC-ra - jön a folytatás!

A 2019/20-as bajnoki idényben is várjuk az iskolák és szervezetek jelentkezését a „Gyere velünk a DAC-ra!” projektbe. A 2017-es év elején meghirdetett kezdeményezésünk olyan alap- és középiskolás diákok felé irányul, akik szeretnék élőben átélni a MOL Aréna hangulatát. Eddig már több száz fiatalt fogadtunk, a bővebb régió iskoláiból és fiatalokkal foglalkozó szervezeteiből.

A nyári szünetet követően a projektünket a 2019/2020-as szezonban is folytatjuk! Sőt, ezentúl nincs több korlátozás a távolságot tekintve.

Az idény első mérkőzése, amelyen a MOL Arénában vendégül látjuk a fiatalokat, a DAC-Rózsahegy bajnoki lesz 2019. szeptember 21-én, 17:00 órai kezdettel.

Az említett mérkőzésre jövő csütörtökig, 2019. szeptember 12-ig, 24:00 óráig lehet regisztrálni. A jelentkezési formanyomtatványt innen töltheti le; kérjük, hogy kitöltése után küldjék el azt a jatek [at] fcdac.sk email címre. A jelentkezési lapra kérünk egy rövid indoklást, hogy miért éppen az ön iskoláját, szervezetét válasszuk. A legfrappánsabb választ beküldő a mérkőzés mellett a DAC játékosainak látogatását is élvezheti a MOL Arénában.

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről

A DAC hazai összecsapásaira szervezett élménykirándulás a belépők biztosításából, fotózásból és emléktárgyakból áll. A fiatalok továbbá megtekinthetik a stadiont, és a pályára is ráléphetnek. A projekt a Futballmánia égisze alatt fut.

A projektben iskolák, csapatok és szervezetek vehetnek részt, a Kárpát-medence teljes területéről. A maximális létszám 30 gyermek és 2 felnőtt kísérő pedagógus.

Az FC DAC 1904 a következő programot biztosítja:

  • Az emléktárgyak átadása
  • A DAC találkozójának megtekintése
  • Fotózás a pályán, találkozás a játékosokkal

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskoláknak és a szervezeteknek!

forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies