Back to top

Gyere velünk a DAC-ra: Büszkén és lelkesen

Publikálva: 2023, november 14 - 22:48
„A lelátón eszméletlen volt a hangulat, a gyerekek végig szurkolták az egész mérkőzést.” Az eperjesi iskolások élménybeszámolója mellett olvashatók a következő regisztráció feltételei is.
Gyere velünk a DAC-ra: Büszkén és lelkesen

Hétvégén már a harmadik alkalommal fogadtunk vendégeket a szezonban a „Gyere velünk a DAC-ra!” projekt keretén belül. A csenkei és az alistáli fiatalok után a Pozsonyeperjesi Magyar Tannyelvű Alapiskolából érkeztek hozzánk diákok. Arról, hogyan érezték magukat a szombati DAC-Rózsahegy bajnokin, alább olvashatnak.

Mostantól pedig már lehet jelentkezni a következő hazai bajnoki mérkőzésre is, amelyen 2023. november 25-én, szombaton 15:00 órakor az Aranyosmarót csapata ellen lépünk pályára.

Az említett találkozóra jövő hét szerdáig, 2023. november 22-ig, 12:00 óráig lehet regisztrálni. A jelentkezési formanyomtatványt innen töltheti le; kérjük, hogy kitöltése után küldjék el azt a marketing [at] dac1904.sk email címre. A jelentkezési lapra kérünk egy rövid indoklást, hogy miért éppen az ön iskoláját, szervezetét válasszuk. A legfrappánsabb választ beküldő a mérkőzés mellett a DAC játékosainak látogatását is élvezheti saját környezetében.

A Pozsonyeperjesi Magyar Tannyelvű Alapiskola élménybeszámolója a DAC-Rózsahegy bajnoki mérkőzésről:

„Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hogy részt vehetünk a „Gyere velünk a DAC-ra” projekt keretén belül a DAC- Rózsahegy hazai bajnoki mérkőzésén. Betekintést nyerhettünk a MOL Arénába. Hatalmas élmény volt számunkra, hogy élőben is végignézhettünk egy hazai mérkőzést, és még nagyobb volt az élmény azok számára, akik most először jártak a DAC-stadionban (reméljük, nem utoljára).
A lelátón eszméletlen volt a hangulat, a gyerekek végig szurkolták az egész mérkőzést, állva tapsoltak, büszkén és lelkesen énekelték a Nélküledet és a Himnuszt.
A félidőben lehetőségük volt testközelből is megismerni pár játékost, aláírást gyűjthettek és fényképeket készíthettek.
Szeretném megköszönni iskolánk tanulói nevében is, hogy átélhettük ezt a fergeteges élményt!”
Mgr. Kántor Renáta, a Pozsonyeperjesi Alapiskola és Óvoda pedagógusa

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről

A 2017-es év elején meghirdetett kezdeményezésünk olyan alap- és középiskolás diákok felé irányul, akik szeretnék élőben átélni a MOL Aréna hangulatát. Eddig már több száz fiatalt fogadtunk, a bővebb régió iskoláiból és fiatalokkal foglalkozó szervezeteiből.

A program keretében a DAC néhány játékosával ellátogatunk a kiválasztott iskolákba, ahol a diákok saját környezetükben, személyesen találkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szállítás és a meccsbelépők árát is a klub állja, sőt még DAC-os ajándékokkal is kedveskedünk a gyerekeknek.

A Gyere velünk a DAC-ra! felhívásra bármelyik ifjúsági szervezet, ill. alap- és középiskola jelentkezhet, ehhez csupán egy regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A maximális létszámot 30 diák és az őket kísérő 2 pedagógus alkothatja.

A meccsnapon az alábbiak szerint alakul a mintegy 4-5 órás program:
- a gyerekeket autóbusz veszi fel a saját iskolájuk előtt, 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, max. 40 km-re Dunaszerdahely környékén
- a DAC hazai mérkőzésének megtekintése a MOL Arénában
- ajándéktárgyak kiosztása, valamint fényképezkedés az A csapat tagjaival
- a találkozó után a gyerekek autóbusszal jutnak vissza az iskolába

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskoláknak és a szervezeteknek!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies