Jelenlegi hely

Grafikus szerkesztőprogramok használata az oktatásban

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2016, augusztus 30 - 10:53 | Oktatás
A Partnerség a képzésben Polgári Társulás „Partnerség a regionális oktatásban“ projektje „Partnerség a pedagógusok kontinuális képzésében” elnevezésű programjának keretén belül Grafikus szerkesztőprogramok használata az oktatásban („Využitie grafických editorov v edukačnom procese“) elnevezéssel 60 órás, a Szlovák Oktatási Minisztérium által akkreditált képzést szervez szlovák nyelven, melyből 40 óra részvételi alapú.
Grafikus szerkesztőprogramok használata az oktatásban

A képzés időpontjai: 2016. október 7., 8. (péntek, 14:00-19:00) és október 14., 15. (szombat, 9:00-14:00) (végső pontosítás a csoporttal történő első találkozás után)

Minimális csoportlétszám: 18 fő Maximális csoportlétszám: 22 fő

Jelentkezési és befizetési határidő: 2016. szeptember 6.
(Megj.: A befizetés a jelentkezőlapon („Záväzná prihláška” – lásd mellékletben) megadott számlaszámra történik. Ettől eltérő fizetési mód csak kivételesen, előre egyeztetett esetben lehetséges!) A képzés megbízott akkreditált szolgáltatója: SOFTIMEX Multimédia s.r.o., Lubeník

Kreditek száma: 15

Helyszín: Vámbéry Ármin Alapiskola, Dunaszerdahely, Hviezdoslav u. 2094/2
Célcsoport: Alsó- és felső tagozatos pedagógusok, művészeti alapiskolában tanító pedagógusok (kivéve informatikát, informatikai nevelést oktatók) - A képzési program leírásában tovább pontosítva.
Részvételi díj: 75,- €/fő ; Kedvezmények: a SZMPSZ tagjai részére 65,- €, a Partnerség a Képzésben PT tagjai részére 60,- €

A tanúsítvány kiadásának feltétele: a hallgató a tanfolyam részvételi alapú részének (40 óra) legalább 80%-án legyen jelen. (Egy napot hiányozhat.) Továbbá sikeres záró prezentációt mutat be.

Információ: Balogh Szilveszter, e-mail: partnerstvo.balogh [at] centrum.sk, mobil: 0905/36 10 18

FONTOS: Mivel az adott feltételek mellett az adott időpontban csak sajnos egy, max. 22 fős csoport képzése megvalósítható, ezért túljelentkezés esetén a bejelentkezés és a befizetés sorrendje a döntő!