Jelenlegi hely

Generációk találkozója, karácsonyi vásár és kultúrműsor a szakközépiskolában

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, december 22 - 14:42 | Oktatás
December 20-án kezdetét vette a már hagyománnyá vált karácsonyi programsorozat a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában, melynek keretén belül számos színes műsor szórakoztatta az iskola diákjait, oktatóit és vendégeit.
Generációk találkozója, karácsonyi vásár és kultúrműsor a szakközépiskolában

A délelőtt folyamán vendégül láttuk a szakközépiskolában a keleti lakótelepi panzió nyugdíjasait és a Komenský utcai óvoda gyermekeit, akik első körben élvezhették az intézmény diákjai által készített zenés előadást. Külön produkció volt egyik diákunk, Farkas Leonard bűvészmutatványa.

Az ovisok is készültek, karácsonyi dalokat adtak elő táncos formában, majd az előadás végén a kötetlen szórakozásé és kézműves foglalkozásoké volt a főszerep. Mézeskalács versenyre is sor került az iskola aulájában, ahol megannyi elkészült remekművet értékeltek nemcsak a pedagógusok, hanem az iskola tanuló is.

Másnap, december 21-én az iskola aulájában karácsonyi vásár volt, ahol a diákok által készített karácsonyi finomságokat, ajándéktárgyakat, kézműves termékeket vásárolhattunk. Finom ételeket és italokat is kóstolhattunk.

December 22-én iskolai karácsonyi műsorral zártuk a 2017-es évet.

Mindenkinek meghitt karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Vízkeleti László, igazgatóhelyettes