Jelenlegi hely

Galánta legyőzte a juniorokat

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, április 16 - 12:55 | DAC hírek
Jó teljesítmény, nulla pontért. Már a második percben gálánsan előnyhöz engedtük az ellenfelet, majd helyzetek egész sorát hagytuk kihasználatlanul. Hatodik tavaszi bajnokiján a második gólt kapta és a második vereséget szenvedte el a DAC B. Černák sérülése kiújult, idő előtt kényszerült cserélni.
Galánta legyőzte a juniorokat

FC Slovan Galanta - DAC B/Nyékvárkony 1:0 (1:0)

2018.04.15., vasárnap, 15:30

Góllövő: 2. Winkler

Játékvezető: Valent - 162 néző

DAC B/Nyékvárkony: Slávik - Janček, Kontár, Kone (75. Fronc), Viola - Tešlár, Trajkovski - Liashenko (63. Rymarenko), Černák (35. Valach), Iván - Kelemen. Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „Ezen a mérkőzésen is folytattuk az utóbbi hetekben mutatott jó teljesítményünket, ám ezúttal nem voltunk eredményesek. A találkozót jelentősen befolyásolta egy szabadrúgás utáni gyors bekapott gól, még ha rögtön egy perc után ki is egyenlíthettünk volna, ám kétszer sem jártunk sikerrel a kapussal szemben. Mindkét csapat jól futballozott, és az által, hogy rögtön az elején hátrányba kerültünk, az egész kilencven perc során mi voltunk az aktívabb együttes. Az ellenfél bebizonyította, hogy jó csapattal rendelkezik: figyelmesen védekezett és a gyors ellentámadásokra várt. A srácok jól oldották meg a feladatot, néhány nagy gólhelyzetet is kidolgoztunk, amelyeket azonban nem sikerült belőnünk. Úgy gondolom, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna, de a futballt gólra játsszák, nem pedig helyzetekre, így vereséget szenvedtünk. Játékosaimnak csak azt róhatom fel, hogy nem koncentráltak megfelelően a bekapott gólnál, és nem voltak határozottak a befejezéseknél. Pozitívum, hogy minden mérkőzésen elég helyzetet tudunk kialakítani, ám sok lehetőségre van szükségünk a gólhoz. A helyzetkihasználásunkon jelentősen javítanunk kell.“

Szombaton két B-csapat mérkőzésén a nyitrai fakót fogadjuk Nyékvárkonyban.

Forrás: fcdac.sk