Back to top

Futottak, hogy segítsenek

Publikálva: 2017, október 9 - 16:30
Az idén a tizenhat éves Zsoltért futottak a MAX bevásárlóközpont által második alkalommal megszervezett MAX Run jótékonysági futóversenyen.

Az ideálisnak mondható futóidőben (egy kis eső senkit sem riasztott vissza) a bemelegítés után 41 gyermek teljesítette a 250 méteres, valamint 275 felnőtt erőnléttől függően a 2,5; 5 illetve 10 kilométeres távot.
A MAX minden futót startcsomaggal ajándékozott meg, majd a táv teljesítése után frissítőkkel kedveskedett a segítő szándékú résztvevőknek. Kísérőrendezvényként arcfestés és kreatív sziget állt a gyerekek rendelkezésére.
A rendezvényen részt vett Zsolti is, aki kedvesen elbeszélgetett az érdeklődőkkel, mindenki felé volt egy mosolya. A futók regisztrációs díjából, valamint egyéb felajánlásokból végül 3113,- € gyűlt össze, melyet több más ajándék mellett a pódiumon adtak át a verseny szervezői: Szabó Dagmar, a Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Járási Irodájának vezetője, Vajas Roland, a Csallóközi Marathon Futóklub elnöke, valamint Ferenci Ildikó, a dunaszerdahelyi MAX bevásárlóközpont menedzsere. A nagy DAC drukker Zsolti Németh Krisztiántól, a DAC ifjúsági sportigazgatójától egy aláírt csapatmezt kapott, majd meglepetésként Valaskó Feri a DAC-himnuszt, a Nélküled-et énekelte el a meghatott fiatalembernek.

A linkre kattintva megtekinthetik a futóversenyen készült Képgalériánkat (link).

Ezt már olvasta?

Cookies