Jelenlegi hely

Fortuna Liga Szépe 2017/18: itt az elődöntő

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 8 - 15:54 | DAC hírek
A csapat már holnap megválasztja a DAC szépségkirálynőjét.
Fortuna Liga Szépe 2017/18: itt az elődöntő

A futballstadionjaink legszimpatikusabb hölgyét kereső verseny elődöntős fázisa  a csúcspontjához közeledik. A DAC történelme első szépségkirálynőjének kilétére már pár héten belül fény derül, és ugyanez a hölgy képviseli majd klubunkat a Fortuna Liga Szépe 2017/18-as áprilisi döntőjén is. A győztes kilétéről négy egyenértékű szavazat dönt: a játékosoké, az edzői stábé, a versenyszervezőé és a szurkolóké - utóbbiak november végéig adhatják le szavazataikat a www.missfortunaligy.sk honlapon.

A Fortuna Liga Szépe 2017/18 a Ligás Klubok Uniójának egész szezonos projektje, amely azonban nem csak egy hagyományos értelemben vett szépségverseny. A jövőbeli szépségkirálynőnek ugyanis elsősorban futballdrukkernek kell lennie, és meg kell felelnie néhány „focis” elvárásnak is.

A verseny három fázisából az első augusztusban vette kezdetét a lányok regisztrálásával, és mindegyik klub három elődöntősének kiválasztásával ért véget. A legtöbb hölgy (25) pont a DAC-ból jelentkezett a versenyre, és egyúttal szurkolóink adták le a legtöbb szavazatot is.

A www.missfortunaligy.sk honlapon történő online szavazást ez a három, DAC-színekben induló hölgy nyerte:

1.hely: Lucia Dudíková (Dunaszerdahely, 27 éves), 8419 szavazat

2.hely: Varga Mónika (Nemeshódos, 19 éves), 4410 szavazat

3.hely: Radványi Viktória (Jóka, 22 éves), 2736 szavazat

A DAC további három szurkoló hölgye is több mint 1000 szavazatot kapott, akik az elődöntő kapujában estek ki. A verseny szervezője ezért úgy döntött, hogy egyikük szabadkártyát kap - ezt a szavazást a 23 esztendős somorjai Veronika Mezejová nyerte. Veronika az eredeti szavazásban 1923 szavazatot gyűjtött, majd a verseny Facebook profilján kiírt, szabadkártyáért folyó versengésben további 463 szavazat érkezett rá.

Sajnos az említett négy hölgy közül időközben Radványi Viktória kijelentkezett a versenyből. A DAC első szépségkirálynője tehát a Lucia Dudíková, Varga Mónika, Veronika Mezejová hármasból kerül ki.

Versenyzőink az elődöntős kör keretén belül holnap találkoznak a DAC csapatával, majd egy közös edzést abszolválnak a játékosokkal, akik ezt követően az edzői stábbal kiválasztják a favoritjukat. A Miss DAC kiléte a szurkolói szavazás lezárta után derül majd ki.

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC