Back to top

Forgalomkorlátozás a Csallóközkürt felé vezető útszakaszon!

Publikálva: 2017, július 28 - 12:39
A Városi Hivatal Műszaki és beruházási főosztálya ezúton értesíti a gépjárművel közlekedőket, hogy a nagykörforgalom átépítése miatt most terelőútként kijelölt Dunaszerdahelyről Csallóközkürt felé vezető út egy szakaszát, a napokban történt, erős talajszennyeződést okozó kamionbaleset miatt egyirányúsítják, illetve éjjelre teljes mértékben lezárják.

A kürti kanyarok egyikében felborult, benzint és naftát szállító kamion balesete miatt az erősen szennyeződött szakaszon – a kárelhárítás miatt – jelenleg is szükségállapot van.

A hatóságok ezért egyirányúsítják, illetve éjjélre teljesen lezárják az érintett útszakaszt a Balázsfa–Nagyudvarnoki kereszteződéstől egészen a Búslaki letérőig, jelezte Hervay György, a főosztály vezetője.

A mellékelt térképen narancssárgával jelöltük azt az útszakasz, ahol a korlátozás lesz: reggel 7.00 és este 21.00 óra között itt egyirányúsodik a forgalom Kürt felé, ezzel párhuzamosan pedig a sárgával jelölt útszakasz is egyirányú lesz Nagyudvarnok irányában ebben az idősávban.

Este 21.00 és reggel 7.00 óra között pedig teljes útlezárás lesz érvényben a narancssárgával jelölt szakaszon, miközben a sárga szakasz ismét kétirányú lesz.

Kerülni a narancssárga szakaszt a sárga és a zöld szakaszon lehet. A korlátozás már érvényben van, egészen a visszavonásig, amelynek az időpontját még nem határozták meg.

Ezt már olvasta?

Cookies