Jelenlegi hely

Fontos szurkolói információk a DAC-Nagyszombat mérkőzés előtt

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, szeptember 21 - 12:22 | Sport
Közöljük az YBS Fanklub közleményét:
Fontos szurkolói információk a DAC-Nagyszombat mérkőzés előtt

1, A KOREO előkészítésének céljából várunk minden DAC szurkolót SZOMBATON 2018. szeptember 22-én 17:00 órakor a MOL Aréna B bejáratához. Létszámtól függően a munka kb egy órát vesz igénybe. A koreo elkészítése alatt tilos akármilyen hang-, videó-, képfelvételt készíteni! 

A részvételt előre is köszönjük! 

2, A B és C- szektor számára további információ vasárnapra!!!

A bevonulás alatt, nem a DAC sálat fogod tartani a magasba, hanem a B és C- szektorban, a székeken elhelyezett fóliát. Mindenki oda álljon, ahova a jegye szól. A lépcsőn elhelyezkedőket is kérjük az üres helyek elfoglalására. A kivitelezett kóreónak csak akkor lesz hatása, ha mindenki a megfelelő szék előtt, a megfelelő pillanatban- a CAPOK utasításait figyelve, SZÍNNEL FELFELÉ, két kézzel fogja tartani a fóliát. Ha az arcod tükörképe ezüst színben pompázik, akkor megfelelően tartod! Akinek ARANY színű jut, az is az arany színt tartja felfelé, és nem az ezüstöt! A fóliát bejövetelkor nem bántod, addig a széken hagyod, míg nem kapsz utasítást az első sorokból. A lépcsőn elhelyezkedőket is utasítani kellene az üres helyek elfoglalására

A B – szektor szurkolóinak kötelező a FEKETE polo. Az elmúlt időszak történéseinek hatására bízunk benne, hogy világossá vált az egységes szín fontossága, ezáltal a nem közénk tartozó idegeneket könnyebb kiszűrni. 

A sikeres kivitelezéshez megfelelő hozzáállást várunk, és nem kell hozzá különleges ráció. 
Köszönjük a bizalmat, ami megerősítést és egyben felelősséget is jelent számunkra. 

A felfokozott érzelmeket alakítsuk feledhetetlenné és pozitívan éljük meg a DAC közösséghez, az együvé tartozás élményét!

Címkék: YBS