Back to top

Folytatódik a tavaszi bérletvásár

Publikálva: 2023, január 12 - 07:15
Biztosan ott akarsz lenni a februári DAC-Slovanon, és a tavasz többi meccsén? Váltsd ki a bérleted a tavaszi szezonra és élvezd a lelátóról a mérkőzéseket!
Folytatódik a tavaszi bérletvásár

Ha nem sikerült beszerezned a fa alá ajándékként, nem kell aggódnod, január 9-étől hétfőtől a DAC store-ban is megvásárolhatod a félszezonos bérleted. A tavasz ezúttal is izgalmasnak ígérkezik, most igazán megéri ott lenni minden meccsen.

Ha pedig az online vásárlást részesíted előnyben, csak pár kattintásra van szükség:

SZEZONBÉRLETET VÁSÁROLOK

A félszezonra szóló bérletek ára változatlan.

Hasznos tudnivalók:

A DAC store-ban: 2023. január 09-től 2023. január 26-ig
Online: 2023. január 02-től 2023. január 26., 21:00-ig

DAC store nyitvatartás:
● Hétfőtől pénteking: 10:00-18:00
● Szombat: 9:00-12:00

A félszezonos bérlet vásárlásnál szükség lesz:
● a regisztrációs űrlap kitöltésére
● A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatására. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).

Online vásárlás esetén szükséges a személyes átvétel lehetőségének kiválasztása. Ez utóbbi a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban lehetséges a félszezonos bérlet megrendelést visszaigazoló voucher felmutatásával. Ezt a kérvényező e-mailben kapja meg.

Ne legyen gond a jegyvásárlás, január 26-ig váltsd ki a tavaszi szezonra szóló bérleted, válaszd ki a saját helyed, és élvezd a bérlettel járó további kedvezményeket!

Éljük át együtt a DAC-mámort, töltsük meg minden alkalommal a MOL Arénát!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, DAC Store
Cookies