Jelenlegi hely

Folyamatosan takarítják az utakat!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, január 8 - 12:39 | Hírek
Nyolc géppel takarítják a város utait az ezen feladattal megbízott két vállalat munkatársai, emellett pedig lapátokkal is zajlik a hóeltakarítás.
Folyamatosan takarítják az utakat!

A hajnali havazás után gyorsan sikerült járhatóvá tenni az utakat, de a fél tíz körül kezdődő erős havazás nagy kihívást jelent, mert hiába takarítják el a gépek és a munkások az utakat, a sűrű havazás miatt kezdhetik elölről.

Lapátokkal is folyik az utcák takarítása és a Fő utca után a további utcák is sorra kerülnek. A megbízott vállalatok csak azon utcákat takaríthatják, amelyet a város kezel, a további útszakaszokon (általában az új lakónegyedekben) azok tulajdonosai biztosítják mindezt. Ezen utcák: Mécs László utca, Marczell Mihály utca, Esterházy János utca, Zsigmond király utca, Kertész utca, Ady utca, Pannon liget, Arany János utca, Juharfa utca, Kiserdő utca, Szent Erzsébet utca, Alsó utca, Világos utca, Összekötő út, Széplak utca, Zsák utca, Fasor utca, Csukárabony, Gálffy Ignác utca, Levendula utca, Pitypang utca, Viola utca, Kápolna utca, Kapuhegy utca, Szent Kristóf út, Kornfeld Ármin utca, Balassi Bálint utca, Angyal Pál utca, Vermes Ferenc utca, Fácános, Árpád vezér utca, Hét vezér utca, Teleki László utca.

Közlekedjenek körültekintően, bízzunk benne, hamarosan eláll havazás és így az utakat is könnyebb lesz megtakarítani.

Címkék: havazás