Jelenlegi hely

Fölényes győzelem után közel a bajnoki cím

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, május 5 - 17:57 | Sport
Vasárnap délután bajnoki rangadót játszottak a HC DAC női kézilabdázói, akik az I.ligában listavezetőként fogadták a városi sportcsarnokban a második galgóciakat.
Fölényes győzelem után közel a bajnoki cím

A dunaszerdahelyi közönségnek több mint két percet kellett várnia az első gólra, amelyet a vendég Slamková szerzett, de Straka találataival fokozatosan több gólos előnyt kezdett kidolgozni a sárga-kék együttes, s a 18.perc elején már 13-5-re vezetek Prikler Szilvia tanítványai. A csallóközi gólgyártás ezután sem állt le, s a csapatunk az első harminc perc alatt fantasztikus teljesítménnyel 21 gólt szerzett, míg ellenfele csak 10-et.

A nagy előny azt is jelentette, hogy jó védekezéssel már sikerülhet megtartani a győzelmet, de a dunaszerdahelyiek a második játékrészben sem álltak le a gólokkal, a különbség ugyan már növekedett, de Straka Mária 11, Juhos Kata 8 góljának és a csapat kiváló teljesítményének köszönhetően magabiztosan, tíz találattal verték meg a galgóciakat.

HC DAC Dunaszerdahely - HC Sporta Hlohovec 38-28 (21-10)

A dunaszerdahelyiek jövő héten a csallóközaranyosiak otthonában csallóközi rangadó vár, de továbbra is vezetik a bajnoki tabellát, s előnyük már két pont két fordulóval a liga vége előtt.

Címkék: női kézilabda