Jelenlegi hely

FK Dubnica - DAC B/Nyékvárkony 0:1 (0:0)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 10 - 07:57 | DAC hírek
A 12. forduló pótolt mérkőzésén a DAC juniorcsapata az idényben elsőként győzte le a feljutásra pályázó Máriatölgyest.
FK Dubnica - DAC B/Nyékvárkony 0:1 (0:0)

FK Dubnica - DAC B/Nyékvárkony 0:1 (0:0)

2017.11.08., szerda, 13:30

Góllövő: 51. Nagy

Játékvezető: Pecek - 230 néző

DAC B/Nyékvárkony: Száraz - Blackman, Šimko, Varga G., Kosorin - Tešlár, Kontár - Mészáros (89. Tornai), Nagy, Iván (64. Bajić) - Grebač (73. Csóka). Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „Egy ilyen mérkőzés után maximálisan elégedettek lehetünk. A srácok a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtották a bajnokság legerősebb csapata ellen, amely eddig még nem szenvedett vereséget. Az egész találkozó során maximálisan koncentráltak voltak, taktikailag érett teljesítményt nyújtottak, és sikerült megvalósítaniuk azt, amit a meccs előtt megbeszéltünk. A kezdő sípszótól aktívan, magabiztosan futballoztunk, és ezzel elimináltuk az ellenfél összes erős oldalát. Lényegében az egész kilencven perc során megakadályoztuk a hazaiakat, hogy a saját játékukat játszhassák, és nem engedtük komolyabb helyzetbe kerülni őket. A második félidőben megszereztük a vezetést, és a játék képe ezt követően sem változott. Mi irányítottuk a pályán történteket, és végül megnyertük az összecsapást. Azzal az egy góllal jobb csapat voltunk, és a sikerünk teljesen megérdemelt. Még hátravan két hazai mérkőzés; bízom benne, hogy sikerül megőriznünk az utóbbi találkozókon mutatott játékot, és mindkét összecsapást győzelemmel zárjuk.”

Az „angol“ hetet odahaza zárja a DAC B, a két klub megegyezése alapján ugyanis a Nagyölved elleni párharcok sorrendje felcserélődött, így vasárnap 15:30-tól az Akadémia műfüves pályáján találkoznak a csapatok.

Forrás: fcdac.sk