Back to top

Filmajánló (január 1-6.)

Publikálva: 2016, december 31 - 07:49
Szilveszter napján nem lesz vetítés, de a mozivászon január 1-től ismét várja a nézőket.
Assassin's Creed - amerikai-angol-francia akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 1. (vasárnap) 16:00, 18:30 (2D), 20:50 (3D); 2017. január 2. (hétfő) 18:30 (2D), 20:50 (3D); 2017. január 3. (kedd) 18:30 (2D), 20:50 (3D); 2017. január 5. (csütörtök) 15:40 (3D), 20:10 (2D); 2017. január 6. (péntek) 20:10 (2D).
Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik - de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.
Főszereplők: Callum Lynch / Aguilar (Michael Fassbender), Dr. Sophia Rikkin (Marion Cotillard), Alan Rikkin (Jeremy Irons), Joseph (Brendan Gleeson).
A Nagy Fal (Great Wall) - amerikai-kínai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 5. (csütörtök) 18:10 (3D), 21:00 (2D); 2017. január 6. (péntek) 21:00 (2D).
Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével.
Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon... 
Főszereplők: William Garin (Matt Damon), Ballard (Willem Dafoe), Pero Tovar (Pedro Pascal), Wang (Andy Lau), Commander Lin Mei (Tian Jing).
Bezárva (Shut In) - amerikai-kanadai-francia fantasztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 1. (vasárnap) 21:00; 2017. január 2. (hétfő) 21:00; 2017. január 3. (kedd) 21:00; 2017. január 6. (péntek) 13:30.
Férje halála óta Mary egyedül él mostohafiával egy elszigetelt New England-i házban. A gyermekpszichiáter idejének nagy részében a fiút ápolja, aki vegetatív állapotban van az autóbaleset óta, amelyben Mary férje is meghalt. Egy halálos vihar közeleg, amikor Tom, Mary egyik fiatal betege eltűnik. Habár Mary-vel egyre nyugtalanítóbb dolgok történnek, eltökélt szándéka, hogy megtalálja a fiút, mielőtt örökre nyoma vész... 
Főszereplők: Mary Portman (Naomi Watts), Grace (Crystal Balint), Joan (Ellen David), Aaron (Alex Braunstein).
Énekelj! (Sing) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 1. (vasárnap) 13:40, 15:50 (2D); 2017. január 2. (hétfő) 15:50 (2D); 2017. január 3. (kedd) 13:40, 15:50 (2D); 2017. január 5. (csütörtök) 16:10 (2D); 2017. január 6. (péntek) 16:10 (2D).
Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.
Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket... 
Hivatali karácsony (Office Christmas Party) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 2. (hétfő) 13:50; 2017. január 3. (kedd) 13:50.
Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...
Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.
Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne! 
Főszereplők: Clay (T.J. Miller), Carol (Jennifer Aniston), Walter (Courtney B. Vance), Josh (Jason Bateman), Mary (Kate McKinnon), Tracey (Olivia Munn).
Kaliforniai álom (La La Land) - amerikai romantikus film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 1. (vasárnap) 13:00, 18:10; 2017. január 2. (hétfő) 18:10; 2017. január 3. (kedd) 13:00, 18:10; 2017. január 6. (péntek) 13:20.
Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista a Csillagok Városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia meghallgatásról meghallgatásra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Távlati terveikben a hollywoodi karrier, illetve egy saját zenés klub megalapítása szerepel - ekkor botlanak egymásba egy zsúfolt autópálya kellős közepén. 
A két fiatal szerelemre lobban, és vállvetve segíti egymást a kudarcokkal kikövezett úton. A sikerért keményen meg kell küzdeniük, ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandóak feláldozni az álmaikért... 
Főszereplők: Sebastian (Ryan Gosling), Mia (Emma Stone), Bill (J.K. Simmons), Greg (Finn Wittrock).
Miért pont Ő? (Why Him?) - amerikai komédia
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 1. (vasárnap) 20:30; 2017. január 3. (kedd) 20:30.
Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Laird (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco). 
A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik. 
A srác bármit megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác feleségül akarja venni a szerelmét. Az apát a gutaütés kerülgeti?
Legfőbb ideje, hogy eltöltsenek együtt egy hosszú víkendet.
Főszereplők: Stephanie Fleming (Zoey Deutch), Laird Mayhew (James Franco), Ned Fleming (Bryan Cranston), Barb Fleming (Megan Mullally), Scotty Fleming (Griffin Gluck).
Utazók (Passengers) - amerikai sci-fi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 5. (csütörtök) 18:30 (2D), 20:30 (3D); 2017. január 6. (péntek) 18:30 (2D).
Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel. 
Elvileg.
A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat, és két embert felébreszt. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát ? és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat. 
Olyanok, mint két hajótörött, a lakatlan szigeten. De segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám egyre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek. 
Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük... 
Főszereplők: Aurora (Jennifer Lawrence), Jim Preston (Chris Pratt), Arthur (Michael Sheen), Gus Mancuso (Laurence Fishburne), Celeste (Aurora Perrineau), Jr Officer Fitzgerald (Kimberly Battista).
Váratlan szépség (Collateral Beauty) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 1. (vasárnap) 18:20; 2017. január 3. (kedd) 18:20; 2017. január 5. (csütörtök) 18:00; 2017. január 6. (péntek) 18:00.
Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától... már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. 
Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel - ha megéri. 
Főszereplők: Howard Inlet (Will Smith), Aimee Moore (Keira Knightley), Claire (Kate Winslet), Whit Yardsham (Edward Norton), Brigitte (Helen Mirren).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies