Back to top

Figyelem! Nem csak a hűségkártyája érvényességét, de az ingyenes lakóhelyi parkolását is veszélyezteti az, aki nem rendezi az adóját!

Publikálva: 2023, november 27 - 23:14
A városi hivatal illetékes osztálya ezúton is felhívja azoknak a magánszemélyeknek, illetve vállalkozóknak a figyelmét, akik még nem fizették be az ingatlanadót és a szemétdíjat, hogy azt legkésőbb december végéig tegyék meg.
Figyelem! Nem csak a hűségkártyája érvényességét, de az ingyenes lakóhelyi parkolását is veszélyezteti az, aki nem rendezi az adóját!

Amennyiben az érintettek ezt a kötelezettségüket nem rendezik időben, akkor számukra nem csak késedelmi kamatot számolnak majd fel, hanem elesnek a városi hűségkártya használati jogától is.

A városi hivatal már kiküldte a tartozóknak a felszólítást a befizetési kötelezettségekről, ám ha annak legkésőbb decemberben nem tesznek eleget, késedelmi kamatot is felszámolnak a számukra, illetve érvénytelenítik, azaz deaktiválják a hűségkártyájukat.

A hivatal ennek kapcsán arra is felhívja a figyelmet, hogy csak érvényes hűségkártya esetén jár a Dunaszerdahelyre állandó lakhelyre bejelentkezett lakosnak a lakhelyén az ingyenes a parkolás, de egyebek mellett eleshet az iskolaklubok vagy az alapiskolai és az óvodai étkeztetés városi kedvezményeitől is.

(dszi)

Ezt már olvasta?

Címkék: adóbevallás
Cookies