Back to top

Fertőzzük sárga-kék vérrel a rászorulókat!

Publikálva: 2016, április 22 - 16:36
Közösen vonulnának a véradás helyszínére a DAC szurkolói a szombaton megrendezésre kerülő véradásra a stadion éttermébe. Ennek kapcsán felhívást tett közzé az YBS Fanklub!

"Várunk minden DAC szurkolót a DAC VIP helyiségébe, 2016. április 23-án 8:00-tól – 12:00 óráig tartandó véradásra, melyet a DAC a Nemzetközi transzfúziós szolgálattal közösen szervez.

Az YBS Fanklub az összefogás reményében csatlakozik a sárga – kék véradáshoz. A szolidaritás, az önzetlen segítségnyújtás a DAC szurkolók természetes megnyilvánulása. A szervezési feladatok elősegítése érdekében, a lelkes, segíteni akaró szurkolók, az együttérző támogatókkal együtt találkoznánk REGGEL NYOLCKOR (8:00) A SZABADIDŐPARKBAN és közösen vonulnánk át a véradás helyszínére.

Megjegyzés: A véradók hozzák magukkal a személyi igazolványt és az egészségügyi kártyát. A véradásra való alkalmasságot előzetes orvosi és szűrővizsgálat határozza meg. Véradási szándékotokat előzetesen jelezzétek az ismert elérhetőségeken" - olvasható a szurkolók felhívásában.

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, véradás
Cookies