Back to top

Fergeteges hangulatú diákbál a szakközépiskolában

Publikálva: 2019, március 4 - 11:58
Hatodik alkalommal szervezett diákbált a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola Diákönkormányzata, február 22-én az intézmény épületében.
Fergeteges hangulatú diákbál a szakközépiskolában

A szervezők kellő odafigyeléssel és lelkesedéssel készültek már napokkal korábban az eseményre. Mikóczy Bettina, a Diákönkormányzat elnöke mindent megtett azért, hogy a már hagyományként megrendezésre kerülő bálon mindenki jól érezze magát.

Az esemény hatalmas érdeklődést keltett mind a diákok, mind a tanárok körében is. A támogatóknak köszönhetően közel száz tomboladíj talált gazdára. Ebben az évben a Szülői Szövetség díja hordozható hangszóró, fülhallgató és okosóra volt, mely kizárólag iskolánk diákjai közt került kisorsolásra. A jó hangulatról Huszár Tibor gondoskodott.

A diákok feldíszítették az iskola auláját, illetve a farsang jegyében terítették meg az asztalokat. A belépő ára tartalmazta a disznótoros ételekből készült vacsorát és a zenedíjat, a diákok pedig batyubál jelleggel biztosították maguknak az üdítőt és a ropogtatnivalót.

A diákbálon megválasztották Póda Patrícia személyében a bálkirálynőt, a bálkirály pedig Putz Csaba lett. Önfeledt mulatás és jókedv jellemezte az idei diákbált is, ahol tanuló és pedagógus egy fergeteges estét töltött együtt. A szervezők köszönik a felajánlásokat.

Ezt már olvasta?