Back to top

Fergeteges hangulat és hajnalig tartó szórakozás a II. DAC-Kukkonia bálon

Publikálva: 2020, február 21 - 11:55
Február 14-én (pénteken) vörös fénybe borult a dunaszerdahelyi MOL Aréna, s egy éjszakára a világhírű párizsi Moulin Rouge világát idézte fel. Csaknem 250-en ropták hajnalig a MOL Aréna Silver termeiben.

A bált a Let’s Dance tévéműsor világbajnok táncosa, Schavel Dávid és partnere Irina Copp nyitotta meg egy lendületes tánccal.

A talpalávalót Budapest egyik neves partizenekara, a Pesty Party Showband szolgáltatta. Az est fénypontja kétségkívül a Dívák – Détár Enikő, Ladinek Judit és Sári Évi –, valamint a Creative Dance tánccsoport lélegzetelállító előadása volt.

Ha Moulin Rouge, akkor tánc! Nem maradhatott el a hagyományos, lendületes francia kánkán sem.

Az ínycsiklandozó ételekről a Villa Rosa és az Amade Château csapata gondoskodott Bindics Imre és Czucz Péter séfek vezetésével, a bármixerek pedig finom koktéllal várták a vendégeket. A bálozók egész este kedvükre falatozhattak a candy bar finomságaiból, s megkóstolhatták Madame Pompadour kedvenc créme brulée-jét is.

A csodálatos enteriőr Holocsi Pál, a Pálma Virágüzlet dekoratőrének munkáját dicsérte.

„Bálunk a Moulin Rouge világát idézte. Igyekeztünk becsempészni a korabeli Párizs bohém hangulatát – a romantikus világítással, a pompás dekorációval, az ellenállhatatlanul finom desszertekkel és természetesen a látványos revüvel” – nyilatkozta Dóka Tímea, a bál szervezője.

A tombola csodás fődíja egy romantikus párizsi hétvége volt Moulin Rouge belépővel 2 személy részére a dunaszerdahelyi Exit Travel jóvoltából, valamint egy 2 személyes utazás belépőjegyekkel a Nápoly–Inter Milan futballmérkőzésre a TravelStar jóvoltából.

„Köszönünk minden tombolafelajánlást, s azt, hogy ezzel is támogatták a Zöld Kukkonia programunkat. A tombolákból befolyt összeget fák ültetésére fordítjuk a Csallóköz településein” – tette hozzá Dóka Tímea.

A teljes galéria megtekinthető a kukkonia.sk oldalon.

Kukkonia.sk/ Fotó: Cséfalvay Á. András

Ezt már olvasta?

Címkék: bál, DAC, Kukkonia
Cookies